به مناسبت روز جانباز:

از جانباز و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامي واحد نورتجلیل شد

کد خبر: 426 تاریخ انتشار: 1397/2/2 نویسنده: نبی خلیلی
در مراسمی به مناسبت روز جانباز، از استاد محمد شعباني جانباز و ایثارگر و عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دکتر صدرالدين متولي در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: «فلسفه اصلی برگزاری چنین نکوداشت هایی، تقدیر از زحمات و ایثارگری جانبازان و ایثارگرانی است که در راه دفاع از اسلام و انقلاب، از هیچ کوششی دریغ نکردند؛ جانبازان که با جراحات حاصل از آن دوران روزگار سختی را می‎گذرانند، نمونه‎ای عینی از فداکاری و ایثار در جامعه ما هستند.»
وی از جانبازان به عنوان شاهدان زنده و سند عزت، افتخار و جاودانگی ملت بزرگ ایران یاد کرد و افزود: «جانبازان در دوران دفاع مقدس با حضور در جبهه های حق علیه باطل و در دفاع از اسلام و انقلاب از هستی خود گذشتند و امروز با حضور پررنگ در عرصه های مختلف در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بر می دارند.»

دکتر متولي ضمن قدردانی از همه تلا‌ش‌های ارزشمند و حماسه‌سازان دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: «جانبازان و ایثارگران از افتخارات ارزشمند این نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و هستند.»

حجت الاسلام و المسلمين حليمي نيز در اين مراسم با تاکید بر اهمیت مقام جانبازان و ایثارگران گفت: «جانبازان و ایثارگران پشتوانه ایران و نظام اسلامی هستند و همواره در جهت تبلیغ و ترویج روحیه ایثارگری همت گمارده اند.»

رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد نور با بیان اینکه فرهنگ جانبازی، فرهنگ پاسداری از انقلاب اسلامی ایران است و جانبازان فرهنگ ایمان، جهاد و شهادت را انتخاب کرده‌اند، افزود: «به فرموده مقام معظم رهبری، جانبازان ذخیره‌های با ارزش دانشگاه جهاد هستند و اگر آنان نبودند این فرهنگ امروز پیروز نمی‌شد.»

برچسب‌ها : استاد محمد شعباني - جانبازان و ايثارگران - شاهدان زنده و سند عزت

آمار بازدید       امروز: 520    ديروز: 736    اين ماه: 23656    تاکنون : 1222242