مسابقات استاني:

واحد نور ميزبان مسابقات طناب کشي و دارت استادان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مازندران

کد خبر: 427 تاریخ انتشار: 1397/2/5 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر صدرالدین متولی: «تربیت‌بدنی مانند هر پدیده اجتماعی دیگر دارای پیچیدگی، گستردگی و همبستگی خاصی است و با ارزش‌های اجتماعی و اخلاقی هر جامعه‌ای کاملا در ارتباط است.»

مسابقات طناب کشي و دارت استادان و کارکنان برادر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با حضور 7 تیم در رشته طناب کشي و 9 تیم در رشته دارت از واحدهای استان مازندران به مدت یک روز به میزبانی واحد نور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در پایان در رشته طناب کشي تیم‌های واحد محمودآباد، نور و آمل به مقام‌های اول تا سوم دست یافتند و در رشته دارت نیز واحد آمل اول، واحد محمودآباد دوم و واحد ساري سوم شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در حاشیه قبل از برگزاری این مسابقات با بيان اينکه تربیت‌بدنی و ورزش، یک پدیده اجتماعی است که با اعتلای آن می‌توان روابط افراد جامعه و ‏‏‏سلامت جسم و روح را استحکام بخشید، گفت: «یکی از عوامل مهمی که می‌تواند مسوولیت و نقش افراد به‌ویژه قشر جوان را در جامعه متبلور و شکوفا کند، ورزش و تربیت بدنی است که در سازندگی و سلامت جسمی، روحی، اخلاقی و معنوی جامعه تاثیر به‌سزایی دارد.»

دکتر صدرالدین متولی گفت: «تربیت‌بدنی مانند هر پدیده اجتماعی دیگر دارای پیچیدگی، گستردگی و همبستگی خاصی است و با ارزش‌های اجتماعی و اخلاقی هر جامعه‌ای کاملا در ارتباط است. پرداختن به ورزش، شخصیت اجتماعی را در کنار شخصیت فردی رشد داده و شخصیت اجتماعی سالم نیز می‌تواند استعدادهای افراد را شکوفا سازد.»

رئیس واحد نور افزود: «به طور کلی ورزش در تمام دوران زندگی انسان ها حائز اهمیت است ولی چون مبنای تربیت جسم و روح در سنین جوانی گذاشته می شود باید اهمیت بیشتری در این دوران برای ورزش قائل بود. بسیاری از آثار نامطلوب محیط اجتماعی، اقتصادی وضعیت خانوادگی و نظایر آن با استفاده از ورزش می تواند کاهش یابد یا حتی به طور کلی از میان برود.»

اسامي کارکنان تيم واحد نور در این دوره از مسابقات در رشته دارت و طناب کشي به شرح زیر است:

رشته دارت:

1-محمدرضا فلاح 2- باب الله بتوان 3-هادي روحاني 4- عليرضا رضايي 5- هادي عبدي

رشته طناب کشي:

1-اباصلت نورائي 2-هادي عبدي 3-لطف الله زارع 4-حسين بهروزي 5-عبدالله دهقان 6- مختار ملک زاده

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران - مسابقات استاني استادان و کارکنان - مسابقات طناب کشي و دارت

آمار بازدید       امروز: 557    ديروز: 530    اين ماه: 3202    تاکنون : 1022342