مسابقات استاني:

مسابقات طناب کشي و دارت استادان وکارکنان خواهران دانشگاه آزاد اسلامی مازندران برگزار شد

کد خبر: 432 تاریخ انتشار: 1397/2/8 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس واحد نور: «به طور کلی ورزش نقشی انکارناپذیر در تمامی مراحل زندگی دارد بنا براین ورزش را باید یک علم دانسته و به آن اهمیت بیشتری داده شود.»

مسابقات طناب کشي و دارت استادان و کارکنان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با حضور 6 تیم در رشته طناب کشي و 7 تیم در رشته دارت از واحدهای استان مازندران به مدت دو روز به میزبانی واحد نور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در پایان در رشته طناب کشي تیم‌های واحد ساري، آمل و بابل به مقام‌های اول تا سوم دست یافتند و در رشته دارت نیز واحد بابل اول، واحد آمل دوم و واحد بهشهر سوم شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در حاشیه برگزاری این مسابقات با بيان اينکه  ورزش علاوه بر اینکه ابزار ارزشمندی برای حفظ سلامت جسمانی است رابطه نزدیکی با سلامت و بهداشت روانی و بویژه پیشگیری از بروز ناهنجاری‌های روانی دارد، گفت: «ورزش از جمله روش های مهم تکامل جسمانی، روانی و اجتماعی محسوب می شود و از اضطراب و افسردگی می‌کاهد و اعتماد به نفس را افزایش می دهد.»

دکتر صدرالدین متولی گفت: «ورزش می‌تواند تأثیر بسزایی در شادابی و نشاط افراد داشته باشد. کسانی که از لحاظ روحی و روانی در شرایط مطلوب‌تر قرار داشته باشند بدون شک می‌توانند بهتر، سریع‌تر و با آرامش بیشتر مطالب را فرا بگیرند این افراد با روحیه در مراحل دیگر زندگی نیز موفق‌ترند.»

رئیس واحد نور افزود: «به طور کلی ورزش نقشی انکارناپذیر در تمامی مراحل زندگی دارد بنا براین ورزش را باید یک علم دانسته و به آن اهمیت بیشتری داده شود.»

برچسب‌ها : استادان وکارکنان خواهران - مسابقات استاني - مسابقات طناب کشي و دارت - ورزش نقشی انکارناپذیر

آمار بازدید       امروز: 553    ديروز: 530    اين ماه: 3198    تاکنون : 1022338