در واحد نور صورت گرفت:

برگزاری کارگاه آموزشی ارتباط موثر و مهارت های بین فردی

کد خبر: 433 تاریخ انتشار: 1397/2/8 نویسنده: نبی خلیلی
کارگاه آموزشي يک روزه "ارتباط موثر و مهارت هاي بين فردي" ويژه کارکنان در سالن کنفرانس اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي در اين کارگاه آموزشي با بيان اينکه ارتباط از مولفه‌های اصلی زندگی اجتماعی و مهارت برقراری ارتباط موثر یکی از مهم‌ترین پیش بینی کننده‌های سلامت روابط بین فردی به شمار می‌رود، گفت: « ارتباطات بین فردی اساس و شالوده هویت و کمال انسان است و مبنای اولیه پیوند با دیگران را تشکیل می‌دهد. ارتباطات مؤثر موجب شکوفائی افراد و بهبود کیفیت روابط می‌شود.»

رئيس واحد نور افزود: «ارتباطات غیر مؤثر مانع از شکوفائی انسان می‌شود و ممکن است روابط را تخریب ‌کند و مهم‌ترین دلیل برقرار کردن ارتباط با دیگران اين است که بسیاری از نیازهای او را برطرف می‌‌کند.»

استاد محمود اماني با تعريفي از ارتباط موثر، که به ارتباط توام با آرامش، احترام و اقتدار، توجه و درک گفته مي شود، گفت: «همواره قبل از کنش و واکنش به تبعات آن فکر کرده و رفتار افراد را در شرايط محيطي و اجتماعي آن تحليل و تفسير کنيد.»

وي موانع ارتباط سازنده را عدم تعادل در اعتماد به نفس، استرس، بي اعتنايي، زود رنجي، تهديد کردن و پيش داوري عنوان کرد و افزود: «در ارتباط سازنده موثر بايد ذهن را تغيير داده، با نگاه برابر با همه گفتگو کرده، گذشت داشته، افراد را درک کرده و شنونده خوبي باشيد.»

اين جامعه شناس در خصوص تکنيک هاي سخن گفتن مطالبي بيان کرد و افزود: «ابتدا فکر کنيد سپس سخن بگوئيد، از جملات انگيزشي در سخنان و سخنراني استفاده کرده، همواره با اقتدار و با صلابت لازم صحبت و سخنراني و مديريت زمان را در خود تقويت کنيد.»

در این کارگاه محمود رباني استاد جامعه شناسي و سخنوري در خصوص ضرورت برقراری ارتباط موثر، راه های برقراری ارتباط موثر با دیگران، استفاده از زبان بدن، تکنيک هاي سخن گفتن، نقش سخنوري در زندگي، عوامل موثر در ارتباط سازنده و مهارت هاي فن بیان سخنانی ایراد کرد.

برچسب‌ها : ارتباط موثر و مهارت های بین فردی - استاد محمود رباني - کارگاه آموزشي

آمار بازدید       امروز: 556    ديروز: 530    اين ماه: 3201    تاکنون : 1022341