در واحد نور:

نشست مشترک مسئولين بسيج دانشجويي شهرستان با رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 434 تاریخ انتشار: 1397/2/10 نویسنده: نبی خلیلی
نشست مشترک مسئولين بسيج دانشجويي شهرستان با رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور و حوزه فرهنگي دانشجويي با موضوع امور فرهنگي و ابلاغ برنامه هاي بسيج دانشجويي سال 97 در سالن کنفرانس اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مهم‌ترین راهبرد در حمایت از کالای ایرانی را افزایش کیفیت تولیدات داخلی دانست.

صدرالدین متولی در نشست مشترک با مسئولان بسیج دانشجویی شهرستان با بیان اینکه بسیجی باید در عرصه فرهنگی خود را تقویت کند و فعالیت‌های فرهنگی را هدف اصلی خود قرار دهد، گفت: «نقش بسیج در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و تعالی و پیشبرد ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی بسیار مهم و انکارناپذیر است.»

متولی با بیان اینکه دانشجوی بسیجی باید ویژگی‌هایی داشته باشد که سرآمد دیگران باشد، افزود: «دانشجوی بسیجی باید در رفتار، کردار، گفتار، مباحث علمی و اعتقادی در داخل و بیرون تشکیلات سرآمد باشد و بتواند در نوآوری‌های علمی و انتشار آن قوی عمل کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نقش بسیج را در شرایط بحرانی، مهم دانست و خاطرنشان کرد: «حضور بسیج در مواقع حساس، موجب سهولت کارها، حل مشکلات، معضلات و بیکاری می‌شود.»

وی بیان کرد: «بسیج دانشجویی باید نقاط قوت آموزشی، علمی و نواندیشی را شناسایی کرده و همچنین نقاط ضعف و مسائل و مشکلات جامعه را تجزیه و تحلیل کند و سپس برای آن برنامه‌ریزی کرده تا بتواند تهدید را به فرصت تبدیل کند.»

این مسئول با توجه به نامگذاری سال 97 به نام حمایت از کالای ایرانی از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: «برای دست‌یابی به مطالبات مقام معظم رهبری، لازم است همه مردم، مسئولان و ارگان‌ها فعالیت‌های خود را بر اصل تحقق وحدت با کاربست همدلی هماهنگ کنند و برای تحقق این کار عزم ملی لازم است.»

متولی گفت: «بزرگ‌ترین راهبرد برای حمایت از کالای ایرانی، افزایش کیفیت کالاها است. ما باید کیفیت تولید را بالا ببریم تا هم مردم و هم مسئولان به استفاده از کالای ایرانی تشویق شوند. مهمترین نکته برای تحقق شعار سال، افزایش کیفیت محصولات و نوآوری است.»

وی با توجه به نقش پویا و فعال بسیج دانشجویی و نقش‌آفرینی در آینده و اقتصاد کشور افزود: «قشر دانشجو به واسطه اهمیت و تأثیرگذاری می‌تواند در چگونگی آینده کشور، تحقق شعار سال و معرفی اشتغال مؤثر باشد؛ اگر فرهنگ حمایت از کالای ایرانی در این قشر ترویج یابد، می‌توان شاهد تأثیرپذیری دیگران به واسطه رفتار دانشجویان بود.»

برچسب‌ها : ابلاغ برنامه هاي بسيج دانشجويي - رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور - مسئولين بسيج دانشجويي - موضوع امور فرهنگي - نشست مشترک

آمار بازدید       امروز: 521    ديروز: 736    اين ماه: 23657    تاکنون : 1222243