مراسم تکريم و معارفه:

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی نور منصوب شد

کد خبر: 435 تاریخ انتشار: 1397/2/18 نویسنده: نبی خلیلی
با صدور حکمی، دکتر علي توسلي به عنوان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد نور منصوب شد.

دکتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با صدور حکمی، دکتر علي توسلي را به عنوان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی اين واحد منصوب و از خدمات ارزنده دکتر بهزاد علاالديني معاون سابق قدرداني و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، ‌در متن حکم انتصاب علي توسلي آمده است:

جناب آقای دکتر علی توسلی

با اهدای سلام و تحیات الهی

با عنایت به مجوز دبیرخانه هیات امناء استان مازندران و نظر به مراتب تخصص و تجربه جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد منصوب می شويد.

امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانون مداری در انجام امور محوله موفق باشید.

در جلسه معارفه دکتر توسلي، حکم دکتر کوروش نعمتي معاون پژوهش و فناوري واحد نور هم به مدت يکسال تمديد شد.

برچسب‌ها : دکتر بهزاد علاالديني - دکتر علي توسلي - دکتر کوروش نعمتي - معاون آموزش و تحصيلات تکميلي - معاون پژوهش و فناوري

آمار بازدید       امروز: 747    ديروز: 881    اين ماه: 747    تاکنون : 1199333