به مناسبت هفته معلم:

گرامیداشت روز استاد در دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 436 تاریخ انتشار: 1397/2/18 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم گرامیداشت روز استاد با حضور اعضای هیات علمی و اساتید در محل سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور در این مراسم با تبریک روز استاد و با تأکید بر اينکه نقش اساتید در تقویت بنیان های علمی در جامعه با اهمیت است، گفت: «استادان فرهيخته و معلمان عاليقدر نقش مهمي در دانايي، شكوفايي و تعالي جامعه و فراهم كردن شرايط لازم و بستر مناسب برای تکوین حیات طیبه انسانی دارد.»

وي گفت: «زيربناي هر كشور آموزش و پژوهش است و در كنار آن تزكيه مي‌تواند بسياري از مشكلات جامعه را حل كند، زيرا شاكله شخصيتي افراد از مدارس شروع و در دانشگاه ‌ها قوام پيدا مي‌كند.»

دکتر متولي با بيان اينکه اساتید نقش بسزایی در کیفیت‌بخشی آموزش و دانشگاه دارند و به‌عنوان یکی از ارکان دانشگاه باید توجه ویژه‌ای به آنان شود، گفت: «دانشگاه ها، اساتید و معلمان از ارکان و زیر ساخت های اصلی علم و تحقیق در کشور می باشند  و تولید، بویژه تولید علم و دانش بدون در نظر گرفتن زیر ساخت های اساسی در هر حوزه ای ممکن نمی باشد.»

رئيس واحد نور بيان کرد: «استادان دانشگاه باعث کیفیت و توان علمی آموزش عالی بخصوص در امر آموزش و پژوهش و تربیت افراد متعهد و متخصص می شوند نقش مهمی را در امر توسعه هر کشور ایفا می کنند.»

وي در ادامه بيان کرد: « صميمانه از همه اعضاي هيئت علمي و استادان معزز اين دانشگاه كه در راستاي تربيت نيروهاي متخصص و متعهد و در جهت تامين و ارتقاي سلامت جامعه تلاش مي‌كنند، قدرداني مي کنم. سلامتي و توفيق روزافزون همه معلمان و استادان را از خداوند متعال مسئلت دارم.»

در پایان مراسم از استادان دانشگاه آزاداسلامی نور با اهدای لوح سپاس و هدايا قدردانی شد.

برچسب‌ها : کيفيت بخشي آموزشي - گراميداشت روز استاد - هفته معلم

آمار بازدید       امروز: 529    ديروز: 736    اين ماه: 23665    تاکنون : 1222251