گراميداشت شهداي مدافع حرم:

حضور دانشگاهيان واحد نور در مراسم دومين يادبود بسيجي شهيد مدافع حرم "علي جمشيدي"

کد خبر: 437 تاریخ انتشار: 1397/2/18 نویسنده: نبی خلیلی
دومين يادبود بسيجي شهيد مدافع حرم "علي جمشيدي" و شهداي مدافع حرم کربلاي خان طومان و 34 شهيد جاويد الاثر شهرستان نور با حضور رئيس، معاونان، استادان، کارکنان و دانشجويان واحد نور در مصلاي اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، صدرالدين متولي در اين مراسم با بيان اينکه شهداي مدافع حرم زمینه‌ساز گسترش بیداری اسلامی در جامعه هستند، گفت: «این شهدا و شهدایی مانند شهید "علي جمشيدي" الگوی وحدت در جامعه هستند و باید راه و رسم و رسالت آنان در جامعه ترویج شود.»

رئيس واحد نور گفت: «بقای نظام، امنیت و پیشرفت کشور مرهون خون شهدا و صبر و استقامت خانواده های معظم آنان است و اگر امروز این اقتدار و آرامش در داخل کشور وجود دارد به برکت خون همین شهدا است.»

وي با بيان اينکه شهدای مدافع حرم نقش بسیار مؤثری در عزت مسلمانان دارند، گفت: «با فداکاری شهدای حرم بود که شاهد عزت و افتخار در کشورهای اسلامی هستيم و نقش آنان که افتخار جهان اسلام هستند برای ریشه‌کنی و از بین بردن دشمن مهم و غیرقابل انکار است.»

متولي افزود: «شهیدان و خانواده های آنان آبروی این نظام هستند، آنان برای حفظ انقلاب اسلامی و تامین امنیت مردم از جان خود گذشتند. گرامیداشت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، قدردانی از خانواده های آنان و انتقال فرهنگ شهید و شهادت از جمله اهداف برگزاری این مراسم است.»

اين مراسم با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین جوشقانيان و با مداحی ذاکر اهل بیت حاج مهدي رسولي به پایان رسید.

برچسب‌ها : شهداي مدافع حرم - شهيد علي جمشيدي - گراميداشت شهدا

آمار بازدید       امروز: 558    ديروز: 530    اين ماه: 3203    تاکنون : 1022343