در واحد نور صورت گرفت:

تجلیل از فرزندان اساتید و کارکنان در ضیافت افطار

کد خبر: 444 تاریخ انتشار: 1397/3/13 نویسنده: نبی خلیلی
ضیافت افطار خانواده های اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تجلیل از فرزندان آنان در برگزاری نمایشگاه نقاشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در این مراسم با اشاره به اينكه در تربيت فرزند رفتار پدر و مادر مي تواند بهترين مدل و الگو براي فرزند باشد گفت: «خانواده، مناسب ترین نظام برای تأمین نیازهای روحی و معنوی بشر است و بهترین بستر را برای تأمین امنیت و آرامش روانی فرزند، پرورش نسل جدید، اجتماعی کردن فرزندان و برآورده ساختن نیازهای عاطفی افراد فراهم می آورد.»

دکتر متولی با اشاره به اهمیت خانواده در پرورش خلاقیت کودکان تصریح کرد: «خانواده یکی از عوامل تاثیر گذار در رشد و پرورش خلاقیت کودکان به شمار می‌آید، زیرا یک کودک حساس‌ترین مراحل رشد خلاقیت خود را در درون خانواده پشت سر می‌گذارد.»

وی اظهار کرد: «خلاقیت قابلیتی به حساب می‌آید که در همه افراد وجود دارد، اما نیازمند پرورش و تقویت است.»

رئیس واحد نور بیان کرد: «ارتباط عاطفی با فرزند موجب می‌شود که وی با والدین خویش صمیمی باشد، به آنان اعتماد کند و والدین را پناهگاه خویش در بحران‌های زندگی بداند، اما علاقه بیش از اندازه والدین نسبت به فرزند موجب تربیت ناسالم می‌شود.»

قبل از شروع مراسم نمایشگاه نقاشی "ویژه فرزندان اساتید و کارکنان" برگزار شده بود که در پایان هدایایی به رسم یادبود به آنان اهداء گردید.

برچسب‌ها : تجليل از فرزندان اساتيد و کارکنان - ضيافت افطار - نمايشگاه آثار نقاشي

آمار بازدید       امروز: 609    ديروز: 514    اين ماه: 609    تاکنون : 1042590