به مناسبت سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی:

حرکت نمادین قهرمان ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی نور/ طی مسیر نور تا حرم مطهر

کد خبر: 445 تاریخ انتشار: 1397/3/13 نویسنده: نبی خلیلی
به مناسبت سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی و ارج نهادن به مقام شامخ امام راحل، امید نصیری، طرح امید وصال را از مسیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تا مرقد مطهر امام خمینی (ره) را بصورت دو و میدانی آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، قبل از حرکت امید نصیری طی سخنانی گفت: «دانشگاه باید آرمان‌های امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب را زنده نگه داشته باشد. در این راستا به منظور پیوند اهداف امام و دانشگاه آزاد اسلامی، ‌این واحد دانشگاهی تصمیم بر آن گرفت تا با دانشجویان دونده و شاغل به تحصیل در این واحد دانشگاهی و نیز برای تجدید میثاق با اهداف بنیان گذار انقلاب اسلامی ایران و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای، مسیردانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تا مرقد مطهر امام راحل را بصورت دو طی کنند.»

وی با تاکید براینکه همیشه پشتیبان نظام و انقلاب هستیم، تصریح کرد: «دیروز، بودن در رکاب امام خمینی (ره) و امروز حضور در رکاب رهبر معظم انقلاب افتخاری است که نصیب ما شده و تا آخرین قطره خونمان برای دفاع نظام و ملت شریف ایران آماده‌ایم. و تجدید بیعت با آرمان های امام(ره) یک وظیفه شرعی است که باید همه مسئولان این وظیفه را انجام دهند.»

در این حرکت نمادین اعضای هیأت رئیسه، کارکنان، اساتید و تعداد کثیری از دانشجویان این واحد دانشگاهی حضور داشتند. نصیری، مسافت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تا مرقد مطهر امام خمینی (ره) را طی سه روز با لباس پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و پرچم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور طی می‌کند.

برچسب‌ها : ارج نهادن به مقام شامخ امام و رهبري - اميد نصيري - مرقد مطهر امام خمینی (ره)

آمار بازدید       امروز: 466    ديروز: 736    اين ماه: 23602    تاکنون : 1222188