حکم قدرداني:

قدردانی رئيس هيئت سه گانه تیم ملی ارتش جمهوري اسلامي ایران از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 446 تاریخ انتشار: 1397/3/13 نویسنده: نبی خلیلی
رئيس هيئت سه گانه تیم ملی ارتش جمهوري اسلامي ایران در حكمي از زحمات دكتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در امر ميزباني اردو و حمایت از تیم ملی پیش از اعزام به مسابقات قدرداني و تشكر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، رئيس هيئت سه گانه تیم ملی ارتش جمهوري اسلامي ایران در حكمي از زحمات دكتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در امر ميزباني اردو و حمایت از تیم ملی پیش از اعزام به مسابقات  قهرمانی جهان، سیزم(سوئد ۲۰۱۸) قدرداني و تشكر بعمل آورد.

در حكم قدردانی از رئیس واحد نور آمده است:
رئيس محترم دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور
بدينوسيله از اهتمام تعامل و همکاري جنابعالي در امر ميزباني اردوي تيم ملي سه گانه نيروهاي مسلح اعزامي به مسابقات جهاني سيزم در کشور سوئد تشکر و قدرداني نموده و توفيق روز افزون شما را در راه تحقق آرمان هاي والاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در پرتو عنايات و توجهات حضرت ولي عصر(عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبري و فرماندهي کل قوا حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي(مد ظله العالي) از خداوند متعال مسئلت مي نمايم.
                                           رئيس هيئت سه گانه ارتش جمهوري اسلامي ايران

بازیکنان و اعضای تیم ملی سه گانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعزامی به قهرمانی جهان، سیزم (سوئد 2018) به شرح ذیل می باشد:

بازیکنان: احمد عزیزی.علی عباس نژاد.مهدی رحمتی.امیر حسین ولی خانی.نوید سلیمی.محمد حسینی. امین سقایی. جمال رحمانی.علی نذیری. احمد اکبرنژاد.رامتین کاظمی.محمد عزیزی.

سرپرست: فردین خداوردی
  سرمربی: منوچهر عزیزی

برچسب‌ها : برگزاري اردو م حمايت از تيم ملي - حکم قدرداني - رئيس هيئت سه گانه تیم ملی ارتش

آمار بازدید       امروز: 469    ديروز: 736    اين ماه: 23605    تاکنون : 1222191