روز قدس:

حضور پرشور دانشگاهیان واحد نور در راهپیمایی روز قدس

کد خبر: 448 تاریخ انتشار: 1397/3/19 نویسنده: نبی خلیلی
جمع کثیری از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با شرکت در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس خواستار حفظ وحدت مسلمانان در برابر فتنه گران غربی و آمریکایی شدند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، همزمان با آخرين جمعه ماه مبارك رمضان و به منظور ارج نهادن به فرمان معمار كبيرانقلاب حضرت امام خميني (ره) و همگام با مردم شهيد پرور و هميشه در صحنه ايران اسلامي، دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور نيز حضوري پرشكوه در راهپيمايي روز قدس داشتند.

جامعه دانشگاهی واحد نور و همیشه در صحنه، پرشور تر از سال‌های گذشته همگام با ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی ندای بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) را لبیک گفتند و در حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین در آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند.

در این مراسم دکتر صدرالدین متولی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، معاونین، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان نیز در کنار دیگر اقشار جامعه حمایت قاطع خود را از مردم مظلوم فلسطين اعلام کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، با بيان اينکه روز قدس نماد اتحاد و ایجاد یکپارچگی در میان ملل اسلامی و تمامی انسان های آزادیخواه و مبارز جهان با پدیده شوم استکبار جهانی است، گفت: «روز قدس، روز تجدید پیمان مسلمانان جهان جهت مبارزه با استکبار جهانی است.»

متولي افزود: «روز جهانی قدس میراث و یادگار حضرت امام (ره)، بزرگ پرچمدار انسانیت، روز بیداری و نمایش قدرت امت اسلامی و تحقق آمال مسلمین جهان در رفع ظلم و ستم است و بی شک در این روز دشمن صهیونیستی از وحدت و قدرت مسلمانان برخود می لرزد.»

رئيس واحد نور با اشاره با اينکه مردم ایران طبق فرموده حضرت امام خمینی (ره) و تأکیدات مقام معظم رهبری همیشه در کنار مردم مظلوم دنیا به ویژه مردم ستمدیده فلسطین خواهند بود، تاکید کرد: «راهپیمایی روز قدس از مهم ترین راهپیمایی های تاریخ انقلاب است و حضور معنی دار ملت مسلمان و روزه دار ایران اسلامی در راهپیمایی روز قدس بار دیگر پیام مقاومت اسلامی را در جهان طنین انداز می کند.»

راهپیمایی باشکوه روز قدس در شهرستان نور از ميدان امام خميني(ره) آغاز و تا میدان فيضيه ادامه یافت، سپس شرکت کنندگان در راهپیمایی پس از به آتش کشیدن پرچم استکبار جهانی، اسرائیل و آمریکا، در مصلي این شهر حضور یافته و آخرین آئین عبادی – سیاسی نماز جمعه در ماه پر مهر و برکت رمضان در صفوفی بهم فشرده، خواندند.

برچسب‌ها : اتحاد و يکپارچگي - حضور دانشگاهيان - روز قدس

آمار بازدید       امروز: 605    ديروز: 514    اين ماه: 605    تاکنون : 1042586