ديدار استادان دانشگاه با رهبر انقلاب:

‍ حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور در دیدار استادان دانشگاه

کد خبر: 449 تاریخ انتشار: 1397/3/22 نویسنده: نبی خلیلی
استادان دانشگاه‌ها عصر روز یکشنبه 20 خرداد به دیدار رهبر انقلاب رفتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جمعی از استادان دانشگاه‌ها و اعضای جامعه‌ دانشگاهی سراسر کشور، عصر امروز میهمان ضیافت افطار رهبر انقلاب بودند.
در ابتدای این دیدار، تعدادی از استادان به بیان نظرات خود پیرامون مسائل جامعه‌ی دانشگاهی پرداخته و در ادامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند.

دکتر صدرالدین متولی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نیز در این دیدار حضور داشت.

رهبر معظم انقلاب، در دیدار جمعی از اساتید و پژوهشگران دانشگاه‌ها:
🔻ما الان در دنیا کشوری هستیم که بیشترین دشمن را در بین دولت‌های مستکبر و قدرت‌های بی‌ارزش داریم و بیشترین طرفدار را هم در بین توده‌های مردم در بسیاری از کشورها داریم.
🔻آن مقدار که جمهوری اسلامی در خیلی از کشورها آبرومند است، از کشورهای همسایه و فراتر از همسایه، هیچ کشور دیگری این مقدار آبرومند و دارای علاقه‌مند و ارادتمند نیست؛ برای همین است که دشمنان خبیث و مصممی هم دارد.
🔻حالا فرض کنید آن شمر زمان، نخست‌وزیر کودک‌کُش رژیم اشغالگر می‌رود اروپا مظلوم‌نمایی می‌کند که بله، ایران می‌خواهد ما را نابود کند. شمر به معنای واقعی کلمه این‌ها هستند؛ این‌ها از لحاظ ظلم و ستم سرآمد همه‌ی ظالمان تاریخند.
🔻آن مخاطب اروپایی هم گوش می‌دهد و سر تکان می‌دهد و نمی‌گوید شما الان در غزه و قدس دارید این جنایت‌ها را می‌کنید.
🔻جمهوری اسلامی در همه‌ی مسائل منطقی عمل می‌کند. در بحث رژیم صهیونیستی، جمال عبدالناصر شعار می‌داد که یهودی‌ها را در دریا می‌ریزیم.
🔻اما ما از روز اول چنین حرف‌هایی نزدیم. ما از روز اول یک طرحی اعلام کردیم، ما گفتیم امروز دموکراسی یک شیوه‌ی مدرن است که همه‌ی دنیا قبول دارند؛ گفتیم برای تعیین تکلیف کشور تاریخی فلسطین به مردم فلسطین مراجعه کنید. این طرح در سازمان ملل به‌عنوان نظر جمهوری اسلامی ثبت شده است.
🔻آن‌هایی که واقعاً فلسطینی‌اند و از ۸۰سال پیش، ۱۰۰سال پیش ساکن فلسطین بوده‌اند -هم مسلمان و هم یهودی و هم مسیحی- در هر جایی که هستند -چه در سرزمین‌های اشغالی چه خارج از آن- از آن‌ها نظرسنجی شود، هر چه آن‌ها گفتند همان بشود. این نظر بدی است؟ اروپایی‌ها این را حاضر نیستند بفهمند؟
🔻بعد، آن کودک‌کُشِ ظالم خبیث شمرصفت می‌رود مظلوم‌نمایی می‌کند که ایران می‌خواهد چند میلیون جمعیت از ما را از بین ببرد.

برچسب‌ها : پیرامون مسائل جامعه‌ی دانشگاهی - دیدار استادان دانشگاه با رهبر معظم انقلاب - ضیافت افطار

آمار بازدید       امروز: 468    ديروز: 736    اين ماه: 23604    تاکنون : 1222190