تفاهم نامه همکاری:

امضای تفاهم‌نامه همکاری واحد نور و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نور

کد خبر: 451 تاریخ انتشار: 1397/3/30 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور در نشستی با سرهنگ سيد نعمت اسدي فرمانده سپاه نور از امضای تفاهم‌نامه همکاری هاي علمي، فرهنگي و پژوهشي بین این واحد و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نور خبر داد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: «ظرفیت اين واحد دانشگاهي در حوزه تولیدات علمی، پژوهشی و فرهنگي در خدمت پيشرفت و توسعه استان مازندران است.»

محمد احمدي ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی نور دارای اعضای هیات علمی توانمند و متعهد با تخصص های مختلف، امکانات و تجهيزات پيشرفته، آزمایشگاه ها و کارگاه های مناسب بوده و آمادگی لازم برای انجام طرح های علمي، پژوهشی و تحقیقاتي در همه زمینه ها فراهم است.»

وي با اشاره به موضوعات این تفاهم نامه گفت: «استفاده مطلوب از توانایی‌های علمی، فنی و تجهیزاتی طرفین در جهت اجرای پروژه‌های تحقیقاتی، برگزاری دوره های آموزشی و کارگاهی، برگزاری نشست های علمی مشترک و تبادل دانش و اطلاعات، همکاری اجرای پروژه های علمی، پژوهشی و فنی، مشارکت در احصاء توسعه و کاربردی کردن فناوری های نوین در حوزه هاي مختلف، تشکیل کارگروه‌های مشترک فرهنگی با رویکرد علمی-پژوهشی، کارگاهی و آزمایشگاهی و توسعه و گسترش ارزش‌ها و مسائل دینی، اسلامی و ایرانی و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی با استفاده از تجارب علمی و ظرفیت‌ها، از موضوعات این تفاهم نامه است.»

احمدي اضافه کرد: «هدف دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور کمک به حل مشکلات مردم و توسعه استان به روش علمي و مهندسي است.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با بيان اینکه اين واحد بتواند با امضای این تفاهم نامه به عملیاتی کردن ظرفیت‌های موجود کمک کند، گفت: «امیدوار هستیم که اين واحد دانشگاهي بتواند در مدیریت فعالیت‌های استان و شهرستان نقش موثری را ایفا کند.»

وي ابراز امیدواری کرد که انعقاد اين تفاهم نامه و مشارکت، منشأ خیر و برکت و زمینه‌ساز همکاری‌های جمعی واحد و شهرستان در فعالیت‌های ديني و فرهنگی شود.

برچسب‌ها : 0 - تفاهم‌نامه همکاری - سرهنگ سيد نعمت اسدي

آمار بازدید       امروز: 497    ديروز: 984    اين ماه: 497    تاکنون : 1309133