به مناسبت روز بسيج اساتيد:

پيام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت گراميداشت روز بسيج اساتيد

کد خبر: 452 تاریخ انتشار: 1397/4/2 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر محمد احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید پیامی را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دکتر محمد احمدی سرپرست دانشگاه  آزاد اسلامی واحد نور به مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید پیامی را صادر کرد.

متن پیام بدین شرح می باشد:
بسمه تعالی
بسیج نهادی ارزشمند و انقلابی است که با بهره گیری از پاک ترین و شریف ترین افراد و حضور در صحنه های مختلف از دفاع مقدس تا در صحنه های آبادانی کشور و مقابله با هجمه های فرهنگی و عقیدتی دشمنان نقش بسیار مهم و اساسی را در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عهده دار بوده اند.

بسیج یک جریان ریشه دار مکتبی و انقلابی است که با بصیرت و آگاهی عمیق در میادین مختلف، استوار ایستاده و حیات انقلاب و تداوم حرکت مردم ایران اسلامی در پیمایش قله های افتخار، آخرین پیشرفت و سربلندی را تضمین و نقش بسیار موثر خود را ایفا نموده است.

بسط و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی در بین اعضای هیات علمی دانشگاه ها، دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی، کمک به ایجاد زمینه مناسب برای تلاش علمی، پژوهشی، ارتقای معرفت و آگاهی دینی باید از اهداف بسیج اساتید باشد. بسیج اساتید که مقام معظم رهبری وجود آن را برای نظام اسلامی یک نعمت می داند.

اینجانب سالروز شهادت اسوه علم و عمل شهید دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید را گرامی می دارم. امیدوارم جامعه بسیج اساتید دانشگاه ها در جهت ارتقاء شاخص های رشد علمی و توسعه فناوری کشور به منظور دستیابی به جایگاه خوب علمی و فناوری نقش موثری را ایفا نماید.

دکتر محمد احمدي

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

برچسب‌ها : بسیج نهادی ارزشمند - روز بسیج اساتید - شهادت دکتر مصطفی چمران

آمار بازدید       امروز: 666    ديروز: 1725    اين ماه: 156390    تاکنون : 1198371