در فصل داغ امتحانات:

بازدید سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور از فرآیند برگزاری امتحانات پایان ترم نيمسال دوم سال تحصيلي97-96

کد خبر: 453 تاریخ انتشار: 1397/4/2 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر محمد احمدي سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور از نزدیک از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم نیم سال دوم 97-96 در اين واحد دانشگاهي بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، سرپرست واحد نور به همراه معاون آموزشی، از حوزه‌ برگزاری امتحانات پایان ترم جاری در واحد نور بازدید و از نزدیک در جریان تمهیدات صورت گرفته برای برگزاری هر چه بهتر امتحانات قرار گرفتند.

دکتر احمدي در این بازدید گفت: «با توجه به فصل گرما در تمامی حوزه های امتحانی سیستم سرمایشی باید در حد مناسب وجود داشته تا دانشجویان تمرکز کافی داشته و تنها به امتحان فکر کنند.»

وي افزود: «فضای امتحانات باید به دور از استرس و اضطراب و همراه با نظم و آرامش باشد تا دانشجویان بتوانند به خوبی حاصل زحمات خود را در طول یک نیمسال تحصیلی بدست آورند.»

سرپرست واحد نور با تاکید بر صحت و سلامتی امتحانات، نظم و انضباط و اجتناب از وارد کردن هرگونه اضطراب و استرس به دانشجویان گفت: «دانشجو باید در فضای رقابتی و سالم به سوالات امتحانی پاسخ دهد و عوامل برگزاری  نيز با تلاش و همدلي در راستای برگزاری مناسب، سالم و بدون حاشیه امتحانات کمک کنند.»

وی با اشاره به اینکه مقام اول تولید علم در کشور به دانشگاه آزاد اسلامی اختصاص دارد، گفت: «کیفی سازی آموزش، ارتقای سطح علمی اساتید، حمایت از تولیدات علمی و پژوهشی دانشجویان، تولید علم و تبدیل آن به ثروت از مهمترین برنامه‌های این دانشگاه است.»

سرپرست واحد نور ضمن بازدید از حوزه امتحانات از نزدیک با عوامل اجرایی امتحانات گفتگو و از زحمات آنان قدردانی کرد.

برچسب‌ها : امتحانات نيمسال دوم97 - بازديد از حوزه امتحانات - نظم و انظباط در امتحانات

آمار بازدید       امروز: 534    ديروز: 984    اين ماه: 534    تاکنون : 1309170