با حضور دکتر احمدي:

جلسه هيات رئيسه واحد نور برگزار شد

کد خبر: 455 تاریخ انتشار: 1397/4/4 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه هيات رئيسه واحد نور با حضور دکتر احمدي، رئيس دانشگاه و ديگر اعضاء در سالن کنفرانس اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر محمد احمدي در اين جلسه اظهار کرد: «تکریم ارباب رجوع و توجه به کیفیت بخشی آموزشی باید سرلوحه امور قرار گیرد.»

سرپرست واحد نور در جلسه هيات رئيسه واحد نور از توجه ویژه به کسب درآمدهای غیرشهریه ای، تکریم ارباب رجوع و کیفیت بخشی آموزشی نام برد.

دکتر احمدي در اين جلسه نگاه ویژه به درآمدهای غیر شهریه ای را از مهم ترین اولویت‌های کاری سال 97 عنوان کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تاکید بر تکریم و داشتن اخلاق حسنه در برخورد با هم و البته با دانشجویان خاطر نشان کرد: «باید تلاش کنیم تا با بهره گیری از آموزه های قرآن کریم و مکتب کامل اسلام متخلق به اخلاق اسلامی باشیم و از تخریب شخصیت و هرگونه عملی که موجب آزردن سایرین می شود پرهیز نماییم، چرا که اینها موانعی جدی هستند که ما را از نیل به مقصود اصلی و تعالی باز می دارند.»

وي گفت: «باید سعی کنیم با دلسوزی، همدلی، در فضایی صمیمی فعالیت کنیم و در کلیه امور تکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری در سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.»

برچسب‌ها : اخلاق اسلامي و تکريم - درآمدهاي غيرشهريه اي - هيات رئيسه

آمار بازدید       امروز: 664    ديروز: 1725    اين ماه: 156388    تاکنون : 1198369