با اکثريت آراء:

سرپرست واحد نور عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران شد

کد خبر: 456 تاریخ انتشار: 1397/4/4 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، به عنوان عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران انتخاب شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به عنوان عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، در سی و سومین شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که با حضور اعضا در واحد بابل برگزار شد، دکتر محمد احمدی به عنوان عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران انتخاب شد.

در ادامه جلسه عضویت محمد احمدی سرپرست واحد نور در هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به رای گذاشته و با اکثریت قاطع عضویت وی تصویب شد.

وی این انتخاب را لطف خداوند و اعضا دانست و گفت: «با توجه به مسئولیت سنگینی که به دوش اعضای هیأت امنا است امیدوارم بتوانیم گامی مثبت در راستای ارتقای کیفی و کمی دانشگاه آزاد اسلامی و رشد و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداریم.»

سرپرست واحد نور عضو هیات علمی گروه علوم غذایی دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی بوده و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و مرکز محمودآباد را در کارنامه خود دارد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامي مازندران - سي وسومين جلسه شورا - عضو هيات امنا

آمار بازدید       امروز: 528    ديروز: 984    اين ماه: 528    تاکنون : 1309164