آزمون سراسري سال 97:

قدردانی و رضایت مسئولان از برگزاری کنکور سراسری ۹۷ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 460 تاریخ انتشار: 1397/4/8 نویسنده: نبی خلیلی
مسئولان شهرستان نور از فرایند برگزاری کنکور سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بازدید و از نزدیک در جریان فرایند برگزاری این آزمون قرار گرفتند و مراتب قدردانی و رضایتمندی خود را اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در حاشیه این بازدید با تشکر از همه دست اندکاران برگزاری آزمون سراسری سال ۱۳۹۷، گفت: «به یاری خداوند متعال و برنامه‌ریزی، تدابیر مناسب، همکاری و مدیریت خوب و به دنبال تعامل هر چه بیشتر این واحد با سایر دستگاه‌های اجرایی شهرستان و کمک به حل مسائل و مشکلات آنان، آزمون سراسری سال جاری در این دانشگاه در کمال آرامش و با امنیت کامل برگزار شد.»

محمد احمدی اظهار کرد: «با توجه به تجربه طولانی مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در برگزاری آزمون‌های سراسری و همچنین سایر آزمون‌ها در سال جاری وظیفه برگزاری کنکور سراسری دولتی به واحد نور محوّل شده بود که این امر در شرایط مناسب و به نحو احسن اجرا شد.»

وی در این باره از هلال احمر، اورژانس، شبکه بهداشت، پلیس راهور، آتش‌نشانی، نیروی انتظامی، اداره برق، کارکنان و استادان دانشگاه قدردانی کرد.

سرپرست واحد نور با توجه به حضور جمع کثیری از خانواده‌ داوطلبان در این حوزه امتحانی، افزود: «با برنامه‌ریزی، امکان استقرار خانواده‌ داوطلبان بعد از شروع آزمون در فضاهای محوطه دانشگاه به شکل مطلوبی فراهم شد و امکانات رفاهی مناسب در اختیار آنان قرار گرفت.»

احمدی با تاکید بر استفاده از فرصت این آزمون برای تبیین خدمات و معرفی رشته‌ها و امکانات این واحد دانشگاهی به داوطلبان کنکور و خانواده‌ آنان افزود: «قبل از شروع آزمون نصب بنر، بروشور معرفی دانشگاه بین آنان توزیع شد که این امر مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفت و قدردانی آنان را به همراه داشت.»

وی با تاکید بر اینکه آزمون سراسری رویداد علمی بزرگ و دارای حساسیت خاصی است، گفت: «سرنوشت داوطلبان و نتیجه زحمات چندساله دانش‌آموزان و والدین آنان در طول سال‌های تحصیل در این آزمون نتیجه می‌دهد.»

برچسب‌ها : با حضور مسئولان - قدرداني و رضايت مسئولان - کنکور 97

آمار بازدید       امروز: 476    ديروز: 984    اين ماه: 476    تاکنون : 1309112