آزمون دکتري تخصصي:

چهارمين دوره آزمون جامع دکتری در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 462 تاریخ انتشار: 1397/4/12 نویسنده: نبی خلیلی
معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت:« امتحان آزمون جامع این دانشگاه با حضور 126 دانشجو و در 15 رشته مقطع دکتری تخصصی در دو روز و در دو نوبت برگزار شد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت:«امتحان آزمون جامع این دانشگاه با حضور 126 دانشجو  و در  پانزده رشته مقطع دکتری تخصصی در دو روز و در دو نوبت برگزار شد.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر علي توسلي از برگزاری آزمون جامع دکتری تخصصي واحد نور در دو نوبت خبر داد و اظهار کرد: «همه دانشجویان دکتری رشته‌های جغرافيا و برنامه ريزي شهري، اقليم شناسي(آب و هواشناسي)، مهندسي مكانيك-تبديل انرژي، مهندسي برق-الكترونيك، علوم و صنایع غذایی – تکنولوژی مواد غذایی، علوم و صنایع غذایی – شیمی مواد غذایي، مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، برق-قدرت مهندسي، مهندسي صنايع –برنامه ريزي ومديريت توليد، مهندسي عمران –سازه، تاريخ-تاريخ اسلام، فيزيک، معماري، حسابداري، علوم مرتع که حد نصاب زبان در آزمون Ept و سایر آزمون‌های وزارت علوم را به دست آورده باشند و كليه واحدهاي آموزشي را گذرانده باشند، مجاز به حضور در این آزمون هستند.»

توسلي با اشاره به اينكه امتحان جامع در دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی (مصاحبه) برگزار می‌شود، اظهار کرد: «دانشجویان پس از اخذ نمره قبولی و موفقیت در آزمون جامع، وارد مرحله پژوهشی و رساله دکتری خود خواهند شد.»

وي با اعلام این‌که در این دوره از برگزاری آزمون جامع، تعداد 126 نفر شرکت داشتند، حد نصاب نمره قبولی شفاهی و تئوری را حداقل 16 اعلام کرد.

برچسب‌ها : آزمون جامع - دکتري تخصصي - علي توسلي - معاون آموزش و تحصيلات تکميلي

آمار بازدید       امروز: 270    ديروز: 727    اين ماه: 28555    تاکنون : 1252356