در بازديد از حوزه معاونت سما:

بازدید سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور از آموزشکده فنی و حرفه‌ای و مدارس سما

کد خبر: 465 تاریخ انتشار: 1397/4/24 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به همراه اعضای هیات رئیسه از آموزشکده و مدارس سما نور بازدید و از نزدیک در جریان اهم فعالیت‌های انجام‌شده، مسائل و مشکلات آن قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، محمد احمدی در بازدید از آموزشکده فنی و حرفه‌ای و مدارس سما گفت: «خوشحالم آموزشکده و مدارس سما با نظم و انضباط و برنامه‌ریزی مناسب فعالیت خود را انجام می‌دهد و در سایه برنامه‌ریزی دقیق و با وحدت و همدلی همکاران، این واحد آموزشی نوید آینده درخشانی برای مجموعه سما واحد نور است.»

سرپرست واحد نور افزود: «آموزشکده و مدارس سما واحد نور به حول و قوه الهی و تلاش مضاعف همکاران و معلمان دلسوز خود در سال‌های اخیر در همه حوزه‌ها خوش درخشیده است و این بدست نیامده مگر با همکاری و وحدت نظری که در همه حوزه‌ها وجود دارد.»

وی با بیان اینکه نظام آموزش و پرورش ما باید بتواند انسان متعهد و مسئول تحویل جامعه بدهد، بیان کرد: «جایگاه معلم و استاد در تمام جوامع بسیار ویژه و تأثیرگذار است چراکه آنان وظیفه آموزش، پرورش و تربیت نسل آینده کشور را به عهده دارند.»

احمدی با بیان اینکه اخلاق‌مداری رکن اصلی این مجموعه است، گفت: «اخلاق جایگاه والایی در دین اسلام دارد و باید بکوشیم اخلاق محوری را در سرلوحه کاری خود قرار دهیم.»

وی بیان کرد: «معلمان و استادان باید در قلب دانش‌آموزان و شاگردان خود نفوذ داشته و در فکر رشد و پرورش بهتر شخصیت آنان و بر آورده کردن نیازهای روحی و روانی آنان باشند.»

احمدی از برگزاری جلسه و همایش مرکزی انجمن و اولیا در واحد نور خبر داد و گفت: «انجمن اولیا و مربیان مدارس علاوه بر اینکه، یکی از ارکان اصلی مدارس محسوب می‌شوند نقش بسیار مهمی در تعلیم و تربیت، مشارکت و کمک به ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مدرسه، تامین مشارکت فکری، و جذب دانش‌آموز دارند.»

سرپرست واحد نور درباره جذب دانش‌آموز و دانشجو به مدیران مدارس و مسئولین دانشگاه بیان کرد: «در جذب دانش‌آموزان از روش‌های نو و خلاقانه، ملاقات چهره به چهره و از ایده‌های جدید استفاده کنید تا خللی در کار به وجود نیاید.»

این مسئول ظرفیت و فعالیت‌های آموزشکده و مدارس سما را بسیار خوب ارزیابی و از خدمات معاون سما و مدیران مدارس تشکر کرد و یادآور شد: «حوزه معاونت سما، دارای امکانات و تجهیزات فیزیکی مجهز و مناسبی بوده که نقش بسزایی در توسعه و پیشرفت، آموزشی، علمی و فرهنگی ایفا می‌کند.»

حوزه معاونت سما واحد نور دارای یک آموزشکده فنی و حرفه‌ای با 720 نفر دانشجو، یک هنرستان پسرانه کار و دانش چمستان و یک مدرسه غیردولتی دخترانه هوشمند نور زیر نظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

برچسب‌ها : اخلاق مداري و ديدار چهره به چهره - انسان متعهد و مسئول - بازديد از آموزشکده و مدارس سما

آمار بازدید       امروز: 119    ديروز: 862    اين ماه: 20560    تاکنون : 1329196