4 شهريور:

گراميداشت روز کارمند در واحد نور

کد خبر: 467 تاریخ انتشار: 1397/6/5 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر احمدي : «رعایت ادب و احترام، رعایت حقوق دیگران، حفظ انضباط و حرمت دیگران، همچنین قرار دادن اخلاق به عنوان زمینه کارها می تواند در توفیق بیشتر کارمندان تاثیر بسزایی داشته باشد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، دکتر محمد احمدي در مراسم پاسداشت روز کارمند که در مسجد پيامبر اعظم(ص) واحد نور برگزار شد، با تبریک اعیاد قربان و غدیر و روز کارمند، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی، به عنوان نهاد آموزشي و پژوهشي در جهت رشد و پیشرفت فرهنگی جامعه در زمینه های تربیت نیروی انسانی و تولید علم و فن آوری و حل مسائل مختلف جامعه تأثیر و نقش بسزایی داشته و توانسته خدمتی ارزشمند به جامعه ارائه دهد.»

سرپرست واحد نور ضمن تبریک روز کارمند و هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر به فرازهایی از نامه 53 امام علی (ع) در نهج البلاغه که خطاب به مالک اشتر اشاره کرد و گفت: « خدا محورى آثار متعددى همچون اخلاص در عمل، دورى از گناه و قرب الى اللّه دارد که هر يک به لحاظ تربيتى بسيار مهم است؛ زيرا هدف عالى در تربيت اسلامى رسيدن به مقام قرب الهى مى باشد.»

احمدي خاطر نشان کرد: « رعایت ادب و احترام، رعایت حقوق دیگران، حفظ انضباط و حرمت دیگران، همچنین  قرار دادن اخلاق به عنوان زمینه کارها می تواند در توفیق بیشتر کارمندان تاثیر بسزایی داشته باشد.»

وي با بیان اینکه کارمندان و پرسنل واحد نور  باید در رفع مسائل و مشکلات مردم و ارباب رجوع کوشا باشند، گفت: « بدون شک، کارمندان سرمایه های گرانبهای هر مجموعه هستند یکی از ویژگی های مهم برای کارکنان جامعه داشتن اخلاق نیکو و خوش رفتاری با ارباب رجوع است. گشاده رویی و برخورد نیکو، باعث جذب مردم شده و آنان را به حکومت و کارگزاران آن امیدوار می کند.»

سرپرست واحد نور گفت: « اميد است با همياري و همكاري تمامي كاركنان دانشگاه در بهبود خدمات رساني هر چه بهتر به دانشجويان عزيز و خانواده هاي محترم آن ها و جلب رضاي باري‌تعالي موفق‌تر از گذشته گام برداريم.»

برچسب‌ها : اخلاق حسنه - تکريم ارباب رجوع - روز کارمند

آمار بازدید       امروز: 297    ديروز: 727    اين ماه: 28582    تاکنون : 1252383