به مناسبت هفته دولت:

دیدار امام جمعه شهرستان نور با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي

کد خبر: 468 تاریخ انتشار: 1397/6/6 نویسنده: نبی خلیلی
امام جمعه نور اظهار کرد: «دولت‌ها و مدیران، علاوه بر حمایت، نیاز به نقد منصفانه دارند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، حجت‌الاسلام قنبرعلی احمدی در دیدار سرپرست واحد نور با وی گفت: «بهترین الگوی خدمت‌رسانی در سایه عمل به آرمان‌های الهی است.»

امام جمعه نور با توجه به هفته دولت، بهترین الگو برای خدمت‌رسانی به مردم را شهیدان رجایی و باهنر دانست و گفت: «دشمنان ما تمام همت خود را گذاشتند تا این نظام را تغییر دهند و یا این نظام را ناکارآمد نشان دهند. تا امروز جنگ مهم و اثرگذار یعنی جنگ اقتصادی را برما تحمیل کردند اما مقام معظم رهبری فرمودند: در کشور ما، شرایط سخت و بن‌بست وجود ندارد.»

امام جمعه نور با توجه به نگاه مقام معظم رهبری به حمایت از دولت‌ها تصریح کرد: «در مسیر انقلاب پس از پیروزی شاید حرکت در مسیر پیشرو گاهی تند یا کند باشد اما توقف نداریم زیرا ایستایی و توقف آفتی بزرگ است.»

احمدی گفت: «هیچ انسان عاقل، اندیشمند و علاقه‌مند خدمت‌رسانی به مردم قطعاً خیانت را قبول ندارد و هرکس در این نظام در هر جایگاهی خیانت کند باید با آن برخورد شود.»

امام جمعه نور با توجه به مقام‌پرستی و شهرت‌طلبی تأکید کرد: «کسانی که شهرت پیدا می‌کنند و از این شهرت برای خدمت‌رسانی به مردم و کمک به دیگران استفاده می‌کنند، این یک ابزار است اما اگر شهرت هدف شود با خوف از خدا و خدمتگزاری منافات دارد.»

این مسئول گفت: «شهرستان نور دارای ظرفیت‌های خوبی است و باید به ظرفیت‌های داخلی توجه کنیم و مدیران باید خلاق باشند و نقاط ضعف و قوت کارشان را بدانند و یک حرکت جدیدی را ایجاد کنند.»

وی دربارهٔ شرایط سخت امروز کشور هم گفت: «دولت‌ها و مدیران، علاوه بر حمایت، نیاز به نقد منصفانه دارند. نقد منصفانه باعث تقویت مدیران و جلوگیری از انحراف از مسیر ارزش‌های انقلابی می‌شود.»

سرپرست واحد نور نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: «دولت در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمات خود را انجام می‌دهد، که بهترین فرصت برای بیان این فعالیت‌ها و اطلاع‌رسانی آن به مردم، هفته دولت است.»

محمد احمدی افزود: «در سالی که به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی سال حمایت از کالای ایرانی نام گرفته است، وحدت و تعامل مردم و دولت موجب ارتقای سرافرازی، پیشرفت و اقتدار ایران عزیز خواهد شد و در این راستا چه زیباست که مسئولان و خدمتگزاران مردم، در راستای ساختن ایرانی مقتدر و آباد هم پیمان شده و زمینه‌های رشد و پیشرفت روزافزون کشور در حیطه‌های مختلف و نیز گسترده شدن روحیه امید و نشاط در دل همه ایرانیان بویژه جوانان عزیز را فراهم آورند.»

سرپرست واحد نور با توجه به نقش بی‌بدیل این واحد دانشگاهی در توسعه استان و شهرستان، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دارای فضای فیزیکی بسیار مناسبی بوده که می‌تواند شهر نور را از لحاظ علمی، آموزشی و فرهنگی دگرگون کند و برای رسیدن به این امر لازم است مورد حمایت بیشتر مسئولان شهر قرار گیرد.»

برچسب‌ها : 0 - قنبرعلي احمدي - نقد منصفانه - هفته دولت

آمار بازدید       امروز: 248    ديروز: 727    اين ماه: 28533    تاکنون : 1252334