در راستاي درآمدهاي غيرشهريه اي:

جلسه شوراي اقتصاد و دانش بنيان واحد نور برگزار شد

کد خبر: 469 تاریخ انتشار: 1397/6/7 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر احمدی: «واحد نور داراي امکانات و تجهيزات مناسبي است که بايد از اين امکانات و فضاي فيزيکي در جهت توسعه استان و شهرستان استفاده بهينه کرد.»

به گزارش روابط عمومی واحد نور، جلسه شوراي اقتصاد و دانش بنيان اين واحد دانشگاهي با موضوع ساماندهي به درآمدهاي غيرشهريه اي با حضور تمامي اعضاء در سالن کنفرانس برگزار شد.

دکتر احمدي با بيان اينکه مباحث مطرح شده در جلسه شوراي اقتصاد و دانش بنيان طرح هاي برون دانشگاهي و ساماندهي به درآمدهاي غيرشهريه اي مي باشد، بيان کرد: «بحث درآمدهاي غيرشهريه اي را بايد به صورت کلي و اصولي و با برنامه ريزي دقيق و مدون انجام و از اين طريق به بهترين فرصت تبديل کرد.»

وي گفت: واحد نور داراي امکانات و تجهيزات مناسبي است که بايد از اين امکانات و فضاي فيزيکي در جهت توسعه استان و شهرستان استفاده بهينه کرد.»

وي از حضور تمامي اعضاء در اين جلسه قدرداني کرد و افزود: «توجه به اقتصاد دانش بنيان كه موجب بروز خلاقيت ها و توانمندي هاي دانشگاه آزاد اسلامي مي شود، براي کسب درآمد و تجاري سازي علم بسيار مناسب است و بايد در اين خصوص تبليغات مناسب و حمايت هاي لازم را انجام دهيم.»

دکتر احمدي با اشاره به اينکه براي فعاليت هاي دانش بنيان در اين مسير هيچگونه محدوديتي وجود ندارد و اين واحد دانشگاهي در اين راه مي تواند با ساير نهادهاي دولتي و خصوصا در تمام زمينه ها همكاري و مشاركت داشته باشد، گفت: «سرمايه گذاري ها بايد با نهايت دقت و با تبليغات گسترده انجام شود كه ريسك كمتر و با بازدهي بيشتر همراه باشد .»

سرپرست واحد نور با اشاره به اينکه طبق بخشنامه سازمان مرکزي 18 درصد هزينه هاي دانشگاه بايد از طريق درآمدهاي غيرشهريه اي باشد، افزود: «درآمدهاي غيرشهريه اي در اين واحد دانشگاهي اگر مديريت درستي شود مي توانيم درآمدزايي خوبي داشته باشيم.»

احمدي در خصوص تکريم دانشجو و احترام به آنان گفت: «خدمت رساني به دانشجويان از مهم ترين اصل است و هميشه بايد رضايت دانشجو در نظر گرفته شود.»

در ادامه تمامي اعضا در خصوص شوراي اقتصاد دانش بنيان و راه هاي درآمد زايي بحث و گفت و گو و نظراتي را مطرح کردند.

برچسب‌ها : اقتصاد دانش بنیان - درآمد غیرشهریه ای - طرح برون دانشگاهی

آمار بازدید       امروز: 883    ديروز: 834    اين ماه: 19466    تاکنون : 1300324