شوراي فرهنگي:

جلسه شوراي فرهنگي و ستاد اقامه نماز واحد برگزار شد

کد خبر: 471 تاریخ انتشار: 1397/6/18 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه شورای فرهنگی و ستاد اقامه نماز با حضور همه اعضا در سالن کنفرانس واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دکتر احمدی بر اهمیت برگزاری شورای فرهنگی تاکید کرد و گفت: «مقوله فرهنگ و حجاب باید در دانشگاه مورد توجه قرار گیرد. و از این طریق سطح فرهنگی و ارزش های اسلامی را در جهت زیر ساخت فرهنگ  ارتقا دهیم.»

وی بر اهمیت نماز جماعت در واحد تاکید کرد و گفت: «یکی از موضوعات مهمی که توجه به آن به عنوان عنصر مهم فرهنگی و انسان ساز بوده و یکی از اهداف دانشگاه محسوب می شود، ترویج فرهنگ اقامه نماز است.»

سرپرست واحد نور با بیان اینکه دانشجو ولی نعمت ما هستند و باید به آنها احترام بگذاریم گفت: «ادب در جامعه اسلامی باید حکم فرما شود، اگر ادب در جامعه رعایت شود حجاب نیز رعایت می شود.»

وی بر زمانبندی دقیق برنامه های فرهنگی تاکید کرد و گفت: «باید برای هر کار فرهنگی مسئول معین و مشخصی در نظر گرفته شود و در بحث کرسی های آزاد اندیشی از موضوعات جذاب استفاده شود.»

برچسب‌ها : اهميت نماز - جلسه شوراي فرهنگي - ستاد اقامه نماز

آمار بازدید       امروز: 254    ديروز: 727    اين ماه: 28539    تاکنون : 1252340