جلسه پژوهشي:

جلسه شورای پژوهشی مدارس سما واحد نور

کد خبر: 472 تاریخ انتشار: 1397/6/18 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه شورای پژوهشي مدارس سما واحد نور با حضور سرپرست واحد، مديران مدارس و کارشناسان پژوهش و با حضور همه اعضا در سالن کنفرانس اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با توجه به جذب دانش‌آموز و اینکه رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی ،فرهنگی است گفت: باید از معلمانی در مدراس سما استفاده شود که تعهد و تخصص لازم را داشته باشند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، محمد احمدی در جلسه شورای پژوهشی مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با توجه به نقاط قوت این مدرسه گفت: «عملکرد مدرسه سما، مثبت و نشان‌دهنده این است که مدیریت خوبی داشته و توانسته نقش به‌سزایی در توسعه و پیشرفت آموزشی، علمی و فرهنگی شهرستان نور ایفا کند.»

وی با تأکید بر اینکه باید جلسات پژوهشی حوزه معاونت سما به‌صورت منظم و مستمر برگزار شود، اظهار کرد: «با برنامه‌‌ریزی دقیق و عملکرد خوب، مجموعه را حفظ کنید تا خللی در کار ایجاد نشود.»

احمدی بر اهمیت آموزش نماز به دانش‌آموزان تأکید کرد و خطاب به مدیران گفت: «دانش‌آموزان را به سمت نماز سوق دهید؛ اگر فرهنگ نماز در جامعه نهادینه شود، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، مشکلات و مسائل جامعه حل خواهد شد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور خطاب به خانواده سما نور افزود: «نسبت به جذب دانش‌آموز از توان حداکثری استفاده کنید، طوری که شأن مدرسه نیز حفظ شود.»

برچسب‌ها : تعهد و تخصص - جلسه شوراي پژوهشي - مدارس سما

آمار بازدید       امروز: 888    ديروز: 834    اين ماه: 19471    تاکنون : 1300329