بازديد سرزده دکتر منصوريان از مرکز محمودآباد:

لزوم تکریم ارباب‌رجوع و ارائه خدمات به دانشجویان

کد خبر: 473 تاریخ انتشار: 1397/6/25 نویسنده: نبی خلیلی
دبیر هیأت امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بر لزوم تکریم ارباب‌رجوع و ارائه کامل خدمات به دانشجویان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، حسین منصوریان سرخگریه دبیر هیأت امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به‌صورت سرزده از دانشگاه آزاد اسلامی مرکز محمودآباد بازدید کرد.

منصوریان به‌منظور بررسی عملکرد این مرکز دانشگاهی، افزون بر گفتگو با مراجعان و کارکنان، با حضور در بخش‌های مختلف دانشگاه ازجمله آموزش، امتحانات، دانشجویی، سایت و مجموعه فرهنگی از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری در بازدید چندساعته از بخش‌های مختلف این مرکز بر ارائه کامل خدمات به دانشجویان، پاسخگویی سریع و تکریم ارباب‌رجوع توسط کارکنان و استادان تأکید و از خدمات ارزنده دانشگاهیان مرکز محمودآباد قدردانی کرد.

دبیر هیأت امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، ظرفیت و فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی مرکز محمودآباد را خوب ارزیابی کرد و گفت: «امکانات و فضاهای آموزشی در این واحد دانشگاهی توسعه خوبی داشته و کارایی مدیریتی، آموزشی و تحقیقاتی مثبت است.»

محمد احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و مرکز محمودآباد هم، خلاصه‌ای از عملکرد سه‌ساله این مرکز ارائه کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران همراه دیگر دانشگاهیان با حضور در مرقد شهدای گمنام مرکز محمودآباد، به مقام شامخ شهدا ادای احترام و با آرمان‌های آنان تجدید بیعت کرد.

برچسب‌ها : تکريم ارباب رجوع - دبير هيات امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي مازندر - دکتر منصوريان سرخگريه

آمار بازدید       امروز: 914    ديروز: 834    اين ماه: 19497    تاکنون : 1300355