به مناسبت ماه محرم:

برگزاري مراسم قرائت زیارت عاشورا، مداحی و سینه زنی در واحد نور

کد خبر: 475 تاریخ انتشار: 1397/6/26 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم قرائت زیارت عاشورا، مداحی و سینه زنی هر روز صبح در مسجد پیامبر اعظم(ص) واحد نور برگزار شد.

مراسم پرفیض زیارت عاشورا با حضور دکتر احمدي سرپرست واحد، هیات رئیسه، کارکنان و اساتید در مسجد پيامبر اعظم(ص) اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، به همت بسيج کارکنان، معاونت دانشجویی و فرهنگی و دفتر فرهنگ اسلامي مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا همچون سال‌های گذشته در دهه اول محرم ایام سوگواری و عزاداری سرور و سالار شهیدان برگزار شد.

سرپرست واحد نور با تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان و شهدای کربلا به تبیین مقام و منزلت شهدا پرداخت و افزود: «آئین‌ ماه محرم باید به نحوی برگزار شود که مردم به ویژه نسل‌های جوان و نوجوان در جریان ماهیت و فلسفه وقایع این رویداد بزرگ تاریخی قرار گیرند.»

احمدي گفت: « فلسفه برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم ترویج شعائر اسلامی، تقویت ایمان و اخلاق معنوی است.»

وي بر برگزاری هرچه باشکوه‌تر آئین‌ عزاداری با حضور منسجم و پررنگ استادان، کارکنان و دانشجويان واحد نور تأکید کرد و گفت: «در عزاداری‌های ماه محرم باید اهداف و فلسفه قیام عاشورا برای مردم تشریح شود تا آن‌ها با قیام امام حسین(ع) بیشتر آشنا شوند.»

حجت الاسلام و المسلمین حليمي مسئول دفتر فرهنگ اسلامي واحد ضمن تشریح رازهای ماندگاری این قیام بیان کرد: «محرم و صفر به دلیل حضور پر شور مردم در مراسم عزاداری می‌تواند زمان ارزشمندی برای هدایت آحاد ملت ایران اسلامی به ویژه جوانان باشد.»

وي گفت: «ماه محرم و صفر ایام بسیار مغتنمی است تا در راستای اشاعه فرهنگ اصیل دینی تلاش شود و به همان میزان که شور حسینی در میان عزاداران افزایش یافته است باید به درک عمیق فلسفه محرم و صفر نیز پی ببریم.»

مراسم پرفیض زیارت عاشورا همچون سالهای گذشته در دهه اول ماه محرم هر صبح در مسجد پيامبر اعظم(ص) برگزار شد و با استقبال دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اساتید، کارکنان رو برو شده است و همچنین حضار در جلسه ضمن قرائت زیارت عاشورا به روضه خوانی و نوحه سرایی برای سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) پرداختند و سپس از عزاداران با صبحانه پذیرایی شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در ایام محرم همچون سال‌های گذشته همراه با مردم عزادار، با سیاه پوش کردن محوطه دانشکده‌ها و مسجد  برای مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان، امام حسین (ع) و یاران باوفایش به استقبال این ایام رفتند.

برچسب‌ها : ماه محرم - مداحي و سينه زني - مراسم زيارت عاشورا

آمار بازدید       امروز: 26    ديروز: 711    اين ماه: 25033    تاکنون : 1278920