پيام تسليت:

پیام تسلیت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

کد خبر: 476 تاریخ انتشار: 1397/6/26 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر احمدي: «عاشورا و کربلا، یکی از بارزترین حلقه های این زنجیره طولانی است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر محمد احمدي با صدور پیامی فرا رسیدن ایام غم بار تاسوعا و عاشورا و شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را به مسلمانان و شیفتگان آن حضرت تسلیت گفت. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ماه محرم یادآور شجاعت، ایستادگی، مقاومت، ایثار و از جان گذشتگی بزرگ مردانی است که مسیر حق از باطل را تشخیص داده بودند و برای رسیدن به عشق و آزادگی جان و مال خود را فدا کردند.

واقعه عاشورا کامل ترین نمونه تقابل کفر و ایمان و مبارزه حق علیه باطل است که آثار آن در تمامی ابعاد تاریخ شیعه و در زندگی مردان و زنانی که در مکتب عاشورا درس آموخته اند مشهود می باشد. واقعه عاشورا یک رویداد ساده نیست، یک دانشگاه، یک مکتب و یک بینش است. فرصتی ارزشمند برای آموختن مهم ترین درس ها همچون  ذلت‌گریزی، ستم‌ستیزی و حمایت از دین و پایبندی به آداب و اصول اسلامی است.

عاشورا و کربلا، یکی از بارزترین حلقه های این زنجیره طولانی است. همیشه حق و باطل رو در روی هم هستند و انسانهای آزاده، وظیفه پاسداری از حق و پیکار با باطل را بر عهده دارند و بی تفاوت گذشتن از کنار صحنه حق و باطل، بی دینی است.

نهضت حسینی و حادثه جانسوز عاشورا آن چنان بر قلب ها تأثیر گذارده است كه هر سال با فرا رسيدن ماه محرم، خون پاک شهیدان عظيم الشان کربلا، در رگ های تاریخ جوششی تازه می یابد و عاشقان دلسوخته را شوریده تر و تشنگان حقیقت را شیفته تر می سازد. به راستي كه عاشورا، فریادهای شورگستر پیامبران را، دوباره در گوش های سنگین فرود آورد؛ و براي همه اعصار و زمان ها، بر فراز قلّه رسالت احياي امر به معروف و نهي از منكر جای گرفت.

اينجانب در آستانه ي فرا رسيدن تاسوعا و عاشوراي حسيني، اين مناسبت بزرگ و شهادت مظلومانه حضرت اباعبدا... الحسين (ع) و ياران با وفايشان را محضر مبارک حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری و یکایک عزاداران حسینی تسليت عرض کرده و اميد است با عنايت آن امام همام، ادامه دهنده ي واقعي نهضت حسيني باشيم.

دکتر محمد احمدي
                                     سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور