به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد:

بازگشایی مدرسه غیر دولتی دخترانه هوشمند سما واحد نور

کد خبر: 477 تاریخ انتشار: 1397/7/2 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم آغاز سال تحصیلی جدید با حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به همراه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در مدرسه غیر دولتی دخترانه هوشمند سما واحد نور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از نور، دکتر محمد احمدي ضمن تبریک آغاز سال تحصيلي جديد و با اشاره به اهميت علم و دانش گفت: «حدیثی از پیامبر اکرم(ص) آمده است که حضرت(ص) خود را شهر علم معرفی کرده و حضرت علی(ع) را دروازه آن. رسول اللّه(ص) می فرمایند: أنَا مَدینَةُ العِلمِ وعَلِیٌّ بابُها، فَمَن أرادَ العِلمَ فَلیَأتِ البابَ. من شهر علم و دانش ام و علی دروازه آن است. آن که می خواهد به این شهر علم برسد باید از دروازه شهر عبور کند.»

وی گفت: «آموزش و پرورش زمینه ساز رشد فکری و اخلاقی انسان های یک جامعه پویا است. آموزش و پرورش، تنها راه کمال انسان به سوی سعادت و خوشبختی است. اهمیت نقش آموزش و پرورش در تربیت نیروهای متخصص و متعهد به علوم جدید بسیار حائز اهمیت است.»

سرپرست واحد نور در جمع دانش آموزان افزود: «احترام به معلم و پدر و مادر در همه حال واجب و ضروري است و دانش آموز مي بايست در همه حال احترام آنان را نگه دارد به ويژه آن كه ثابت شده است، ارتباط روحي ميان معلم و شاگرد در آموزش بسيار تاثيرگذار است و انسان پيش از آن كه چيزي بياموزد از انرژي و فعاليت هاي روحي و رواني معلم تاثير مي پذيرد و زمينه كسب دانش برايش فراهم تر مي شود.»

احمدي به نقش اولیاء در ارتباط بین خانه و مدرسه در رشد تربیتی و تحصیلی دانش آموزان اشاره کرد و گفت: «خانه و مدرسه دو نهاد تربیتی مهم به شمار می آیند که در صدر عوامل تاثیرگذار بر روند رشد و تکامل رفتار و منش دانش آموزان قرار دارند.»

برچسب‌ها : آغاز سال تحصيلي جديد - اهميت علم و دانش - مدرسه هوشمند سما

آمار بازدید       امروز: 71    ديروز: 711    اين ماه: 25078    تاکنون : 1278965