بازديد مشاور و رئيس مرکز حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي از واحد نور

کد خبر: 478 تاریخ انتشار: 1397/7/2 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر بهروز طهماسب کاظمی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بازدید کرد.

دکتر بهروز طهماسب کاظمي، مشاور و رئيس مرکز حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، با حضور در واحد نور از  امکانات، تجهيزات، فضاهای آموزشی و اداری آن بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، دکتر بهروز طهماسب کاظمي علاوه بر بازدید از فضاهای آموزشی، آزمايشگاه، کلاس‌های درس و اتاق‌های اداری، نمازخانه و محوطه با جمعی از کارکنان و استادان واحد نور دیدار کرد.

رئیس واحد نور نیز به بیان گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات صورت‌گرفته در این دانشگاه پرداخت.

احمدي، راهکارهای پیشنهادی خود را درباره مسائل و مشکلات موجود تشریح کرد و به بیان برخی از مهم‌ترین برنامه‌های واحد نور در سال تحصیلی جدید پرداخت.

مشاور و رئيس مرکز حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي همراه دیگر دانشگاهیان با حضور در مرقد شهدای گمنام واحد نور، به مقام شامخ شهدا ادای احترام و با آرمان‌های آنان تجدید بیعت کرد.

برچسب‌ها : دکتر سیدرضا موسوی نیا - طرح‌های درآمدزایی و اقتصادی - مدیرکل مرکز امور هماهنگی استان‌ها

آمار بازدید       امروز: 621    ديروز: 1502    اين ماه: 14531    تاکنون : 1323167