با حضور سرپرست واحد نور:

نشست با نيروهاي حفاظت فیزیکی برگزار شد

کد خبر: 489 تاریخ انتشار: 1397/7/3 نویسنده: نبی خلیلی
در آستانه شروع سال تحصیلی جدید و در جهت هماهنگی بیشتر با نیروهای حراست و حفاظت فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، جلسه ای با حضور دکتر محمد احمدي و مدیران حراست واحد نور و مرکز محمودآباد و کارکنان این بخش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از نور، محمد احمدي با تسليت ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان حضرت امام حسين(ع) و حادثه تروريستي اهواز و با تاکيد بر تکریم دانشجویان و  ارباب و رجوع در دانشگاه افزود: «رعایت نظم و انظباط، رفتار مناسب با  دانشجویان و مراجعان و صحت انجام کارها و انعطاف‌پذیری در نحوه اجرای  امورات سبب ایجاد یک نظام خدماتی مطلوب در دانشگاه می‌شود.»

احمدي با بيان اينکه حفاظت فيزيکي به عنوان پيشاني دانشگاه محسوب مي شود، افزود: « برقراري امنيت و اقتدار و هر برخوردی از سوی پرسنل حفاظت فیزیکی در بدو ورود افراد به دانشگاه، نشانه شأن و جایگاه آنان است.»

وي بر عزت و احترام و اخلاق مداری تاکید کرد و گفت: «در بخش حفاظت فیزیکی  بیش از هرچیز اخلاق و احترام به مراجعان اهمیت دارد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.»

احمدي با بيان اينکه نيروهاي حفاظت فيزيکي در دانشگاه بايد آراسته، مرتب و منظم باشند و مهارت هاي ارتباط فردي و برخورد اجتماعي را به خوبي فرا گيرند، گفت: «نيروهاي حفاظت فيزيکي به عنوان نيروهاي شبه نظامي هستند و رفتار آنان بيانگر رفتار افراد داخل دانشگاه است.»

احمدي با تأکید بر بحث آموزش در ارتقاء و افزایش سطح معلومات همکاران حفاظت فیزیکی خواستار توجه بیشتر مديران حفاظت فیزیکی دانشگاه ها به این مقوله شد.

در پایان کارکنان واحد حراست و حفاظت فیزیکی نظرات و پیشنهاد‌های خود را در زمینه هر چه بهتر شدن نحوه ارائه خدمات به مراجعان ارائه و راهکارهای اجرایی مطرح شد.

برچسب‌ها : اخلاق مداري - حفاظت فيزيکي - رعايت نظم و انظباط

آمار بازدید       امروز: 644    ديروز: 1502    اين ماه: 14554    تاکنون : 1323190