به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد:

نشست صميمي استادان دانشگاه با سرپرست واحد نور

کد خبر: 491 تاریخ انتشار: 1397/7/11 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر محمد احمدی، سرپرست واحد نور: وابستگي به دانشگاه را تبديل به دلبستگي کنيد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر محمد احمدي در اين نشست ضمن تبريک آغاز سال تحصلي جديد، با بیان اینکه نباید استاد را صرفا یک فرد تعلیم دهنده به حساب آورد، گفت: استاد علاوه بر تدریس در حوزه تخصصی خود، یک فرد تزکیه دهنده، مربی و دلسوز است که بسیاری از مسائل و مشکلات دانشجو را لمس کرده و بدون هیچ چشم داشتی در راه حل آن ها تلاش می کند.

وي با قدردانی از تلاش و زحمات استادان در ارتقای سطح علمی دانشگاه و با اشاره به اينکه حضور مؤثر استادان در دانشگاه بسیار مهم است، عنوان کرد: لازمه توسعه، پیشرفت و زنده بودن دانشگاه حضور منظم و به موقع استادان است.

سرپرست واحد نور علم و دانش را وسیله پیشرفت و دانشگاه را مهم ترین مرکز در نظام اسلامی جهت تربیت نیرو های جوان و انقلابی دانست و گفت: مدیران آینده کشور در دانشگاه ها تربیت می شوند و آینده کشور به دست کسانی است که در دانشگاه ها به تحصیل مشغول هستند.

احمدي با بيان اينکه زيربناي هر كشور آموزش و پژوهش است و در كنار آن تزكيه مي‌تواند بسياري از مشكلات جامعه را حل كند، گفت: علم و دانش و نقش استادان دانشگاه در تقویت بنیان های علمی در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و با تولید ثروت از علم و دانش می توان در رشد و اعتلای كشور نقش موثری ایفا كرد که این موضوع در بین استادان دانشگاه به خوبی دیده می شود.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف این واحد دانشگاهی، ایجاد دانشگاه نسل کارآفرین است و با توجه به فعالیت‌های دانش‌بنیان این دانشگاه، توانسته ايم در راستای کاهش وابستگی به شهریه گام هاي خوبي برداريم، گفت: وابستگي به دانشگاه را تبديل به دلبستگي کنيد چون معتقدم اگر هر فردي با توجه به نقشی که در دانشگاه دارد بتواند به کار و ماموریت اش دلبستگی داشته باشد می تواند نقش موثری در رساندن دانشگاه به اهداف متعالی اش داشته باشد.

در پايان استادان واحد نور به همراه ديگر دانشگاهیان با حضور در مرقد شهدای گمنام اين واحد دانشگاهي، به مقام شامخ شهدا ادای احترام و با آرمان‌های آنان تجدید بیعت کردند.

برچسب‌ها : ارتقای علمی - استادان دانشگاه - آموزش و پژوهش

آمار بازدید       امروز: 14    ديروز: 711    اين ماه: 25021    تاکنون : 1278908