در واحد نور صورت گرفت:

اولین جلسه شورای آراستگی فردی و شئون رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 500 تاریخ انتشار: 1397/8/20 نویسنده: نبی خلیلی
اولین جلسه شورای آراستگی فردی و شئون رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مازندران و غفاری معاونت این نهاد تشکیل شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مازندران در واحد نور:

« ظواهر شریعت باید با روش های دلسوزانه القاء شود »

به گزارش روابط عمومي واحد نور، اولین جلسه شورای آراستگی فردی و شئون رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور حسینی، مسئول نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مازندران و غفاری معاونت این نهاد برگزار شد.

احمدی سرپرست واحد نور هم ضمن معرفی اعضاء، خواستار اجرای صحیح و دقیق آئین نامه آراستگی فردی و شئون رفتاری با روش های روانشناسانه و محترمانه و ارائه رهنمودهای لازم توسط مسئول محترم نهاد رهبری استان شد.

حسینی مسئول نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مازندران هم با اشاره به راهپیمائی اربعین بعنوان حرکت عظیم فرهنگی که از سالهای قبل از انقلاب نیز انجام می گرفت، پیرامون نقش حضرت زینب در واقعه کربلا نکاتی را ارائه کرد.

وی ضمن قدرداني از کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در تدوین آئین نامه آراستگی و شئون فردی از اعضاء خواست تا با روشی که پیامبر اکرم براساس دستورات قرآنی برای اشاعه فرهنگ اسلام اتخاذ فرمودند، دانشجویان و اساتید و کارکنان را به تخلق به اخلاق اسلامی و شئونات فرهنگی هدایت و ظواهر شریعت را با روش های دلسوزانه القاء نمایند. حسيني بومی سازی آئین نامه آراستگی را از ضروریات دانست.

یوسفی معاون فرهنگی دانشجویی و دبیر کارگروه آراستگی و شئون فردی واحد نور هم شرح وظایف اعضاء گروه را برشمرد و خلاصه ای از آئین نامه مربوطه را برای اعضاء توضیح داد.

برچسب‌ها : جلسه شوراي آراستگي فردي - دکتر محمد احمدي - ظواهر شريعت - مسئول نهاد مقام معظم رهبري

آمار بازدید       امروز: 781    ديروز: 521    اين ماه: 22362    تاکنون : 1303220