جلسه توجيهي:

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار شد

کد خبر: 501 تاریخ انتشار: 1397/8/20 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه توجیهی دانشجویان ورودی مهر 97 با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، سرپرست واحد نور در این نشست توجیهی اظهار کرد: ورود به دانشگاه یکی از آرزوهای جوانان است که این آرزو برای شما محقق شده است اما صرف ورود به دانشگاه نشانه موفقیت نیست. ورود به دانشگاه یک موفقیت است ولی برای اینکه این موفقیت به سرانجام برسد باید مراحل جدید را طی کرد.

محمد احمدي از ورود دانشجویان به دانشگاه به عنوان فصلی نو در زندگی آنان یاد کرد و خطاب به دانشجویان گفت: این فصل یک فصل ویژه، بی‌بازگشت و بی‌نظیر برای شماست بنابراین چنین فصلی دیگر در زندگی شما اتفاق نخواهد افتاد، فصلی که با نشاط، با استعداد در یک شرایط مناسب علمی قرار گرفته باشید و اولین مرحله این است که ما زندگی، عمر جوانی و زمان خود را مدیریت کنیم.

وي افزود: لازم است دانشجویان ما احترام به خود و احترام به محیط علمی، احترام به علم، احترام به استاد و مخاطبان خود را در همه موارد حفظ کنند و به شما دانشجویان تبریک می‌گویم که از بین همه راه‌های ممکن راه علم را انتخاب کرده‌اید، راه علم راهی است که چه از نظر عالمان دینی و چه از نظر بزرگان و معصومان و چه از نظر افرادی که به عنوان افراد فرهیخته جوامع بوده‌اند به عنوان راهی ارزشمند معرفی شده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور با اشاره به اينکه دانشجویان باید بدانند وارد چه خانواده بزرگی شده اند و چه انتظاراتی از آنها وجود دارد، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از نظر علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جایگاه خوبي را در اختیار دارد اما وظیفه مسئولین دانشگاه در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات در خدمت دانشجویان می باشد و از دانشجویان نیز انتظار می رود که از امکانات موجود بهترین استفاده را ببرند.

وی درادامه با بیان چند توصیه آموزشی و اخلاقی به اهمیت مدیریت زمان اشاره کرد و افزود: از شما دانشجویان درخواست می کنم از فرصت های پیش رو نهایت استفاده را جهت کسب علم و دانش و تهذیب نفس ببرید و زمان خود را بیهوده سپری نکنید.

برچسب‌ها : جلسه توجيهي دانشجويان - فصل ویژه، بی‌بازگشت و بی‌نظیر - ورودي جديد سال 97

آمار بازدید       امروز: 673    ديروز: 1502    اين ماه: 14583    تاکنون : 1323219