بازديد سردار «عبدالله ملکی» از واحد نور:

بازدید مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مازندران از روند ساخت یادمان شهدای گمنام واحد نور

کد خبر: 502 تاریخ انتشار: 1397/8/20 نویسنده: نبی خلیلی
سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران از روند ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بازدید کرد.

سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران از روند ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، سردار عبدالله ملکي در این بازدید با حمایت از ادامه ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: زنده نگه‌داشتن ياد شهدا و حفظ فرهنگ شهادت به عنوان يادگاري براي آيندگان بايد توجه ويژه شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران با اشاره به اینکه اولویت اصلی دانشگاه و دانشگاهیان زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهداء و شناساندن ارزش هایی که شهیدان جان خود را در راه آن فدا کردند می باشد افزود: امیدوارم با تکمیل ساخت مقبره شهداء، این فضا  که به یاد شهدا عطر آگین است به محلی فرهنگی برای ایجاد همدلی و تعامل و همچنین آشنایی نسل جدید با ارزش های شهداء تبدیل شود.

سرپرست واحد نور هم ضمن گزارشی از روند ساخت یادمان شهدای گمنام این واحد دانشگاهی و با بیان اینکه شهدا بر گردن همه ما حق دارند و عزت، آبرو، استقلال و آزادی امروز ما مرهون همین شهدا است. افزود: به برکت خون شهدا است که امروز جوانان ما براحتی می توانند با امنیت در جامعه زندگی کرده و در دانشگاه ها حضور داشته باشند.

محمد احمدي افزود: همان گونه که شهدا جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و با پشتکار و ایمان راسخ به هدف والای خود دست یافتند، ما نیز باید با جهاد علمی با تکیه بر معنویت و ایمان، پیشرفت و توسعه جامعه اسلامی را رقم بزنیم.

سردار ملکي، محمد احمدي و هيئت همراه در ابتدای این بازدید با نثار فاتحه به مقام شامخ این دو شهید گمنام و سرافراز کشور ادای احترام کردند.

برچسب‌ها : زنده نگه‌داشتن ياد شهدا - سردار عبدالله ملکی - مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران

آمار بازدید       امروز: 701    ديروز: 1502    اين ماه: 14611    تاکنون : 1323247