به مناسبت 16 آذر:

گفتگو با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور به مناسبت روز دانشجو

کد خبر: 505 تاریخ انتشار: 1397/9/14 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور عنوان کرد: دانشجو به عنوان نيروي فعال و پرتلاش و با احساس ميتواند نقش خوبي در توسعه و پيشرفت يك کشور داشته باشد.

محمد احمدي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در نور، 16 آذر را که با نام دانشجو گره خورده است، یادآور مبارزه با استکبار، همگامي دانشگاه با خواسته هاي عمومی ملت، تعهد همه جانبه به کشور و انقلاب، وابستگي به خود، امید به آینده، عدالت خواهي و ظلم ستیزي دانست و گفت: حرکت دانشجویی در اعتراض به قدرت جهانی آمريکا در دهه 1330 بیانگر این نکته است که ملت ایران با برخورداری از یک فرهنگ غنی اسلامی و گذشته تاریخی پرافتخار نمی تواند نظام سلطه و استکبار جهاني را بپذیرد.

سرپرست واحد نور گفت: ارزش گذاری و ارج نهادن به جایگاه والای دانشگاه و بزرگداشت مقام شامخ دانشجو همواره از اهمیت قابل توجهی برخوردار بوده است که رابطه تنگاتنگ آن با آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی پیوندی ناگسستنی را در این میان رقم زده است.

احمدي با اشاره به فرمايشي از امام خمینی(ره) در باب اهمیت نقش دانشگاه که می فرمایند: دانشگاه مبدا همه تحولات است، افزود: دانشگاه ها به مانند موتور محرک هر جامعه ايي محسوب می شوند و دارای کارکردهاي مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و دینی هستند و به طبع این ویژگی ها، کشوری در سطوح مختلف به موفقیت دست پیدا خواهد کرد که این سرمایه های اجتماعی در جریان حرکت به سوی پیشرفت به ایفای نقش بپردازند.

وي با بیان اینکه يكي از راه هاي پيشرفت و ترقي كشور ها سرمايه گذاري بر روي دانشجويان، جوانان و نسل آينده شان مي باشد، گفت: دانشجو به عنوان نيروي فعال و پرتلاش و با احساس مي تواند نقش خوبي در توسعه و پيشرفت يك کشور داشته باشد.

احمدي قشردانشجو را قشر پیشرو و نقش آفرین در تمامی جامعه دانست و افزود: دشمنان انقلاب و نظام هرگز چشم دیدن این همه پیشرفت های عظیم را که توسط فرزندان ملت ایران در دانشگاه ها خلق شده را ندارند تمام پیشرفت های علمی و فناوری کشور طی سال های اخیر مرهون تلاش های خالصانه و مجاهدت های ایثارگرانه دانشجویان و دانشگاهیان است.

وی، برگزاری سخنرانی به مناسبت روز دانشجو، برگزاری تریبون آزاد دانشجویی با محوریت نقش دانشجو در توسعه و پيشرفت کشور، تجلیل از دانشجویان برتر علمی، پژوهشی، اخلاقی، ورزشي را از برنامه‌های گرامیداشت روز دانشجو در این واحد دانشگاهي عنوان کرد.

سرپرست واحد نور با تکریم روز دانشجو، فرارسیدن این روز خجسته را به جامعه دانشجویی، به‌ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تبریک گفت.

برچسب‌ها : روز دانشجو - شانزده آذر - قشر فعال و پرتلاش

آمار بازدید       امروز: 686    ديروز: 1502    اين ماه: 14596    تاکنون : 1323232