به مناسبت هفته پژوهش و فن آوري:

رونمايي از دستگاه فرآوري کود مايع ارگانيک

کد خبر: 508 تاریخ انتشار: 1397/9/28 نویسنده: نبی خلیلی
دستگاه فرآوری کود مایع ارگانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از نور، محمد احمدي در جمع دانشگاهيان اين واحد دانشگاهي در مراسم رونمايي اين دستگاه گفت: از آنجائیکه سلامتی یکی از مهم ترین فاکتورهای زیستی بشریت است از اين رو محققان به دنبال خلق ابزار و محصولاتی هستند که سلامتی انسان ها را تضمین کند.

سرپرست واحد نور افزود: یکی از چالش های زیست محیطی مصرف کودها و سموم آفت کش کشاورزی است که در این راستا گروه مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با همکاری دانشجویان شراره مهاجری دانشجوی مقطع دکتری و بهزاد اسپیدکار دانشجوی دوره کارشناسی ارشد با راهنمایی دکتر فاطمه هرسج اقدام به ساخت دستگاه فرآوری کود مایع ارگانیک که هم اکنون به عنوان کود و هم آفت کش می باشد، کرده است.

وي ادامه داد: این دستگاه با خوراک دهی توسط مواد آلی و ارگانیک با فرمول ساخت متناسب با هرمحصول توانایی این را دارد که جایگزین کودها و سموم شیمیایی گردد. لازم به ذکر است که فرآوری کودهای متناسب با هر محصول و فرمول ساخت آنها در دست تحقیق و بررسی است.

احمدي، هدف آتي واحد نور را ارتقاء کيفيت آموزشي و پژوهشي به منظور تحقق دانشگاه کارآمد بيان کرد و افزود: با فعال کردن دفتر ارتباط با صنعت در اين واحد دانشگاهي در نظر داريم رسالت خود را در قالب توليد و ايجاد اشتغال و کارآفريني براي خدمت به جامعه و صنعت در شهرستان ايفا کنيم.

برچسب‌ها : بهزاد اسپيدکار - دستگاه فرآوري کود مايع ارگانيک - دکتر فاطمه هرسج - شراره مهاجري - هفته پژوهش و فن آوری

آمار بازدید       امروز: 176    ديروز: 377    اين ماه: 553    تاکنون : 1422771