از جانب رئيس پژوهشکده علوم اجتماعي و انقلاب :

قدرداني از سرپرست واحد نور در برگزاري کرسي هاي ترويجي و آزاد انديشي

کد خبر: 509 تاریخ انتشار: 1397/9/28 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر حسن خيري رئيس پژوهشکده علوم اجتماعي و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامي در نامه اي از دکتر محمد احمدي در برگزاري کرسي هاي ترويجي و کرسي هاي آزاد انديشي قدرداني کرد. متن نامه بدين شرح است:

سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

جناب آقاي دکتر محمد احمدي

سلام عليکم

احتراما، عطف به نامه شماره 5237/3-21/3 مورخ 21/9/97 در خصوص ارسال صورتجلسه شوراي فرهنگي آن واحد، بدينوسيله از اينکه به برگزاري کرسي هاي ترويجي و کرسي هاي آزاد انديشي اهتمام ورزيده ايد سپاسگزاري مي شود. اميد است در تحقق اين گفتمان موفق باشيد.

دکتر حسن خيري

رئيس پژوهشکده علوم اجتماعي و انقلاب

برچسب‌ها : حسن خيري - رئيس پژوهشکده علوم اجتماعي و انقلاب - کرسي هاي ترويجي و آزاد انديشي

دفتر بازرسی ویژه هیات امنا