در راستای برگزاری کیفی امتحانات:

جلسه توجیهی با عوامل اجرایی امتحانات نیمسال اول ۹۸_۹۷

کد خبر: 514 تاریخ انتشار: 1397/10/19 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه توجیهی با عوامل اجرایی امتحانات نیمسال اول ۹۸_۹۷ در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دکتر محمد احمدی سرپرست واحد نور با بیان اینکه امتحانات و نحوه برگزاری آن حائز اهمیت است و همه عوامل اجرایی باید طبق قانون و مقررات، نظم و انظباط و تکریم ارباب رجوع را رعایت کنند، گفت: ایجاد فضای آرام و ساکت برای دانشجویان وظیفه ما است و همکاران محترم دقت لازم را در انجام وظایف محوله داشته باشند.

وی با قدردانی از عوامل اجرایی و با تاکید بر برگزاری امتحانات سالم، گفت: انتظارم از عوامل اجرایی این است که زمینه‌ را فراهم آورند که دانشجویان با آرامش خاطر در جلسه امتحان حاضر شوند و همکاران با جدیت بکوشند تا حق کسی ضایع نشود.

دکتر علی توسلی معاون علمی واحد نور هم در خصوص برگزاری هرچه بهتر و منظم تر امتحانات، ارتقای کیفیت و همچنین ضوابط و آئین نامه های مربوط به امتحانات توضیحاتی را ارائه کرد.

برچسب‌ها : امتحانات پايان ترم - جلسه توجيهي - عوامل اجرايي

آمار بازدید       امروز: 166    ديروز: 377    اين ماه: 543    تاکنون : 1422761