جلسه بسيج اساتيد:

نشست اعضاي بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور

کد خبر: 518 تاریخ انتشار: 1397/10/19 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، نشست اعضاي بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.

دكتر محمد احمدي با اشاره به اينكه نهاد بسیج یک نیروی وفادار به رهبری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، اظهار كرد: حفظ ارزش هاي ديني، دستاوردهاي انقلاب اسلامي و تحقق منويات مقام معظم رهبري در گرو ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي مي باشد.

سرپرست واحد نور گفت: دانشگاه ها نقش بسیار بزرگ و مهمی در حل مشکلات و معضلات فرهنگی دارند و باید از ظرفیت های استادان بسیجی در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، علمی استفاده کرد.

جلسه ضمن بحث و بررسی حول دستور جلسه و اهم برنامه هاي بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در سال 97 و ارائه مصوباتی به اتمام رسید.

برچسب‌ها : اعضاي واحد نور - بسيج اساتيد - نشست هم انديشي بسيج

آمار بازدید       امروز: 687    ديروز: 877    اين ماه: 29258    تاکنون : 1361099