در راستاي کيفيت آموزشي:

جلسه سرپرست واحد با مدیران و کارشناسان آموزش

کد خبر: 528 تاریخ انتشار: 1397/11/17 نویسنده: نبی خلیلی
دکتر احمدي: مديران و کارکنان حوزه آموزش نهایت تلاش و دقت خود را در نظارت بر اجرای دقیق مقررات آموزشی بکار گیرند.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، دکتر محمد احمدی در این جلسه علاوه بر خیر مقدم و تبریک هفته ایام الله دهه فجر و تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) به حاضرین در جلسه و ضمن قدردانی از زحمات معاون علمی و کارکنان حوزه آموزش  گفت:« یکی از مهمترین وظایف و رسالت های حوزه آموزش احاطه و تسلط کامل همکاران این حوزه به مقررات آموزشی می باشد.»
وی از آنان خواست نهایت تلاش و دقت خود را در نظارت بر اجرای دقیق مقررات آموزشی بکار گیرند.
سرپرست واحد نور در این جلسه به مقررات آموزشی مقاطع مختلف تحصیلی، التزام مدیران و کارشناسان گروه های آموزشی در خصوص به روز نمودن اطلاعات آموزشی و پژوهشی خود در راستای پاسخ گویی مناسب و دقیق به دانشجویان با تاکید بر تکریم دانشجو، دقت و تسریع در وظایف امور محوله، همدلی و هماهنگی بین کارشناسان و مدیران گروه های مختلف آموزشی حل مشکلات دانشجویان و پیگیری امور آنان، حرکت در راستای سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی و غیره اشاره و تاکید کرد.

برچسب‌ها : ارتقاي کيفيت - تکريم دانشجو - جلسه آموزشي

آمار بازدید       امروز: 915    ديروز: 1073    اين ماه: 34904    تاکنون : 1396679