شهادت حضرت زهرا(س):

برگزاری مراسم سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 530 تاریخ انتشار: 1397/11/17 نویسنده: نبی خلیلی
مراسم سوگواری «مادر آسمانی» به مناسب بزرگداشت مقام صدیقه کبری بين نماز ظهر و عصر با هدف افزایش معرفت دانشگاهیان نسبت به فضایل آن حضرت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، در این مراسم حجت السلام والمسلمین حاج آقا حليمي به بیان ویژگی های شاخص حضرت زهرا (س) و ساده زیستی آن حضرت پرداخت و با بیان نکاتی از زندگي ایشان با حضرت علی بن ابیطالب، جوانان را به الگو گرفتن از سبک زندگی ائمه اطهار و ساده زیستی به اين امر فراخواند.

مسئول دفتر فرهنگ اسلامي با تسلیت ایام شهادت بانوی دوعالم گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) مظهر الگوی پوشش کامل اسلامی بودند نجابت، متانت، عفّت و پاک دامنی، خویشتن داری، صداقت و راست گویی بخشی از ویژگی های ممتاز آن بانوی بزرگوار است.

برچسب‌ها : حضرت فاطمه زهرا(س) - مراسم سوگواري - مظهر حجاب و پاکدامني

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 370    ديروز: 906    اين ماه: 22349    تاکنون : 1524558