به مناسبت دهه فجر:

برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع انقلاب اسلامی در واحد نور

کد خبر: 531 تاریخ انتشار: 1397/11/17 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومی واحد نور، کارگاه آموزشی انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا احمدی امام جمعه، دکتر محمد احمدی سرپرست واحد و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا احمدی امام جمعه شهرستان نور: به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی و بهره مندی از تجربیات ارزشمند سال های پس از انقلاب و دوران دفاع مقدس و تدابیر نورانی حضرت امام خمینی (ره) و نایب بر حقش مقام معظم رهبری و با گذشت قریب به چهار دهه از عمر پربرکت انقلاب، دستاوردهای مهمی در عرصه های علمی و سازندگی و توسعه و پیشرفت عظیمی در حوزه های مختلف امروز شاهد هستیم.

وی گفت: انقلاب اسلامی باعث آزادی فکر و اندیشه مردم و باعث استقلال و عزت مردم شده است.

برچسب‌ها : انقلاب اسلامي - حجت الاسلام و المسلمين احمدي - کارگاه آموزشي

آمار بازدید       امروز: 930    ديروز: 1073    اين ماه: 34919    تاکنون : 1396694