در دهه فجر:

حضور دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در نماز جمعه شهرستان

کد خبر: 532 تاریخ انتشار: 1397/11/19 نویسنده: نبی خلیلی
احمدي افزود: پيشرفت هاي عظيم در حوزه آموزش و پژوهش در کشور يکي از آثار و دستاوردهاي انقلاب اسلامي است و دانشگاه هاي ما اين توانايي را دارند که نيازهاي آوزشي دانشجويان را در تمامي حوزه ها برآورده کنند.

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با عنوان "افتخار به گذشته، امید به آینده" و دهه فجر، جمعی از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی نور همراه با سایر اقشار مردم انقلابی در نماز جمعه شهر نور حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی با بیان اینکه نماز جمعه یک کار ارزشی و فرهنگی بسیار مهم است که هر هفته بسیاری از مردم در آن شرکت می‌کنند، گفت: حضور در نمازجمعه یک کار اجتماعی و فرهنگی است و روز جمعه، در طول ایام هفته از ثواب بیشتری نسبت به روزهای دیگر برخوردار است.

وی افزود: بدون شک نماز جمعه از ضروریات اسلام است که نقش بسیار موثری در ایجاد همدلی و اتحاد مسلمانان دارد و باعث یکدلی و یگرنگی مردم می شود.

سرپرست واحد نور با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به مانند یک شجره طیبه مقدس، در زمره مهم ترین پدیده های اجتماعی عصر حاضر به شمار می رود، گفت: انقلاب اسلامی باعث شد تا توسعه و پیشرفت در همه زمینه ها و عزت و استقلال در کشور شکل گرفته و همگان از آثار و برکات نظام برخوردار شوند.

احمدي افزود: پيشرفت هاي عظيم در حوزه آموزش و پژوهش در کشور يکي از آثار و دستاوردهاي انقلاب اسلامي  است و دانشگاه هاي ما اين توانايي را دارند که نيازهاي آموزشي دانشجويان را در تمامي حوزه ها برآورده کنند.

برچسب‌ها : اتحاد و يکدلي - دستاوردهاي انقلاب - نماز جمعه شهرستان

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 436    ديروز: 906    اين ماه: 22415    تاکنون : 1524624