با حضور همه اعضاء:

جلسه شورای پژوهشی مدارس سما واحد نور برگزار شد

کد خبر: 535 تاریخ انتشار: 1397/11/29 نویسنده: نبی خلیلی
جلسه شورای پژوهشی مدارس سما واحد نور با حضور سرپرست واحد، مدیران مدارس، کارشناسان پژوهش و با حضور همه اعضاء در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز از روابط عمومی واحد نور، محمد احمدی با بیان اینکه عوامل متعددی در کارآمدی و موفقیت یک نظام و سازمان دخیل هستند که نیرو و منابع انسانی از مهمترین این عوامل محسوب می‌شوند، اظهار کرد: همه کارکنان این واحد دانشگاهی باید طوری عمل کنند که کیفیت آموزشی و پژوهشی در این سیستم ارتقا پیدا کند.

سرپرست واحد نور با اشاره به اینکه سیستم آموزشی و پژوهشی با دقت و نظم بیشتری انجام شود، افزود: نظام پایش یا "پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه ای" سامانه ای است که بر اساس ساختار حل مشکلات جامعه راه اندازی شد تا پژوهشگران در سراسر کشور بتوانند در قالب نظام موضوعات با یکدیگر ارتباط داشته باشند.

وی افزود: در حوزه پژوهش باید برنامه ریزی دقیق و منظم صورت گیرد تا بتوانیم در جهت ارتقای کیفیت نقش آفرینی کنیم.

برچسب‌ها : شوراي پژوهشي - محمد احمدي - مدارس سما

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 404    ديروز: 1377    اين ماه: 5699    تاکنون : 1473990