به مناسبت گرامیداشت روز زن و مقام مادر صورت گرفت،:

تجلیل از استادان و کارکنان زن دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

کد خبر: 536 تاریخ انتشار: 1397/12/14 نویسنده: نبی خلیلی
سرپرست واحد نور: مادر ستون اصلی و مهم زندگی است و نقشی بسیار اساسی در ایجاد یک جامعه سالم ایفا می‌کند.
به گزارش روابط عمومی واحد نور، به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن با حضور جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه  از استادان و کارکنان زن این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

سرپرست واحد نور در این مراسم ضمن تبریک این روز گفت: مادر ستون اصلی و مهم زندگی است و نقشی بسیار اساسی در ایجاد یک جامعه سالم ایفا می‌کند.

احمدی  با توجه به اهمیت نقش زن در اسلام و کارکرد علمی زنان در دانشگاه آزاد، گفت: زنان نقش بسیار مهمی در پیشرفت علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور داشته اند.

در پایان این مراسم از همه استادان و کارکنان زن این واحد دانشگاهی به رسم یادبود با اهدای لوح سپاس و یک شاخه گل تجلیل بعمل آمد.
برچسب‌ها : روز زن - کارکنان و استادان واحد نور - مقام مادر

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 424    ديروز: 1377    اين ماه: 5719    تاکنون : 1474010