در واحد نور صورت گرفت:

دومین یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد

کد خبر: 537 تاریخ انتشار: 1397/12/14 نویسنده: نبی خلیلی
دومین یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور باحضور سردار عروج(مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)، مسئولین ادارات و نهادها، مردم شریف و با مداحی کربلایی سید ایمان حسینی در سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، سردار خسرو عروج مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران در دومين يادواره شهداي گمنام که در دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به سرعت پیشرفت علوم نظری و عملی در عالم، گفت: اسناد پیروزی‌ها و موفقیت‌های انقلاب اسلامی به سرعت در حال گسترش در عالم است و عقلای دنیایی و فلاسفه به آن اذعان دارند.

وی افزود: همواره باید در مسیر مقاومت استوار بمانیم و هیچ گاه عقب نشینی نکنیم، دنیای امروز به دنبال آن است که به ما زور بگوید؛ اما هیچ گاه نباید زیر بار ظلم برویم و با ظالم همراه شویم.

مشاور فرمانده سپاه در پایان با اشاره به علائم قرار گرفتن جوانان در مسیر حق از منظر امام خمینی (ره) اظهار کرد: اولین علامت قرار گرفتن در این مسیر کم رغبتی به گناهان است و همچنین پس از گذشت مدتی، صفت سخاوت در قلب بیدار خواهد شد.

برچسب‌ها : سردار خسرو عروج - فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي - مشاور عالي

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 377    ديروز: 1377    اين ماه: 5672    تاکنون : 1473963