با حکمی از سوی دکتر طهرانچی:

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور منصوب شد

کد خبر: 544 تاریخ انتشار: 1397/12/26 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی محمد احمدی را به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور منصوب کرد.

در متن حکم طهرانچی آمده است: پیرو مصوبه جلسه مورخ 1397/10/16 هیأت امنای استان مازندران، به موجب این حکم به عنوان «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور» منصوب می‌شوید.

وی در ادامه نوشته است: امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

محمد احمدي عضو هيأت علمي گروه علوم غذايي دانشگاه آزاد اسلامي آيت الله آملي بوده و رياست واحد سوادکوه و مرکز محمودآباد را در کارنامه خود دارد.

برچسب‌ها : دکتر محمدمهدی طهرانچی - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی - رئیس واحد نور - محمد احمدی

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

هم اندیشی اعضای انجمن مشاوران استان

آمار بازدید       امروز: 189    ديروز: 723    اين ماه: 21931    تاکنون : 1444149