در حمايت از سپاه صورت گرفت:

ديدار دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با فرمانده سپاه شهرستان

کد خبر: 546 تاریخ انتشار: 1398/1/28 نویسنده: نبی خلیلی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: حرکت نابخردانه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده نشان داد که دشمن واقعی ایران آمریکاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی عصر روز گذشته در دیدار دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با سید نعمت اسدی فرمانده سپاه شهرستان نور در محکومیت اقدام آمریکا درباره قراردادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست تروریست اظهار کرد: این حرکت نابخردانه نشان داد که دشمن واقعی ما آمریکاست و نشان از مصالحه‌نکردن سپاه و جمهوری اسلامی ایران با حامی تروریست جهانی که خود آمریکاست، دارد.

وی افزود: مردم ما مقابل این حرکت بیش از خود نیروها و فرماندهان واکنش نشان دادند و با ایجاد کمپین من یک سپاهی‌ام‌ و پوشیدن لباس مقدس سپاه پاسداران نشان دادند که  سپاه در قلب مردم جای دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با محکومیت شدید اقدام خصمانه آمریکا، حمایت همه‌جانبه و قاطع خود را از نهاد انقلابی و مردمی سپاه پاسداران اعلام و با صراحت بیان می‌کنیم ما همه پاسدار هستیم و این واحد دانشگاهی آمادگی دارد با توجه به امکانات و تجهیزات موجود، همکاری‌های لازم را با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمینه‌های مختلف داشته باشد.

احمدی در این جلسه بر پیگیری امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی بین این واحد و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نور تأکید کرد و گفت: امیدواریم که انعقاد این تفاهم‌نامه، منشأ خیر و برکت و زمینه‌ساز همکاری‌های مشارکتی این واحد دانشگاهی و شهرستان نور در فعالیت‌های دینی و فرهنگی شود.

فرمانده سپاه شهرستان نور نیز با بیان اینکه شرارت و دسیسه‌های آمریکا علیه ملت ایران ادامه دارد، اظهار کرد: حرکت نابخردانه ترامپ موجب تشدید اتحاد و همدلی ملت ایران شده است.

سید نعمت اسدی افزود: انسجام و اتحاد مردم در پوشیدن لباس سپاه، مشت محکمی به ترامپ و آمریکایی‌ها بود و بدون شک سپاه پاسداران از این پس پرقدرت‌تر از همیشه در همه صحنه‌ها مقابل آمریکا و کشورهای کفر قرار خواهد گرفت.

وی بر پیگیری عملیات اجرایی ساخت یادمان دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور تأکید کرد و گفت: ما هرچه داریم از همین شهداست، افتخار و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری است.

برچسب‌ها : رئيس واحد نور - سپاه پاسداران انقلاب اسلامي - سيد نعمت اسدي - فرمانده سپاه نور - محمد احمدي

اولين دوره تخصصي وکيل سايبري

دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران